JEAN P. GAULTIER Scandal EdP

JEAN P. GAULTIER Scandal EdP

JEAN P. GAULTIER Scandal EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

JEAN P. GAULTIER Scandal EdP - popis produktu

Parfumovaná voda JEAN P. GAULTIER Scandal EdP:Máte v úmysle zaobstarať si parfumovanú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? JEAN P. GAULTIER Scandal EdP je vôňa vhodná pre ženy. Srdcom tejto parfumovanej vody je prímes chypre, s ktorou sú spojené predovšetkým drevité a ihličnaté tóny. Podstatnou zložkou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa kvetov, takže ide o arómu konvalinky, jazmínu či pomarančových kvetov. Táto parfumovaná voda bola prispôsobená predovšetkým na zimné dni a večery. JEAN P. GAULTIER Scandal EdP pochádza z Francúzska. Zásadné vlastnosti parfumovanej vody JEAN P. GAULTIER Scandal EdP Parfumovaná voda vyvinutá pre ženy Hlavná vôňa: chypre Vedľajšia vôňa JEAN P. GAULTIER Scandal EdP: kvetinová Táto parfumovaná voda pochádza z Francúzska

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Jean Paul Gaultier, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt JEAN P. GAULTIER Scandal EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Jean Paul Gaultier, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Jean Paul Gaultier, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

JEAN P. GAULTIER Scandal EdP - parametre produktu

JEAN P. GAULTIER Scandal EdP - história ceny a dostupnosti

JEAN P. GAULTIER Scandal EdP - ďalšie zaujímavé produkty

JEAN P. GAULTIER Scandal EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?