Jamieson Liver detox 30 tbl

Jamieson Liver detox 30 tbl

Jamieson Liver detox 30 tbl

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 10,19 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jamieson Liver detox 30 tbl - popis produktu

Výživový doplnok s rastlinnými výťažkami. Bylinný komplex.

Každá tableta obsahuje:

  • Artičoka (25:1) extrakt………….60 mg (Cynara scolymus, list) ekvivalent k 1 500 mg rastliny
  • Pestrec mariánsky (70:1) extrakt….43 mg (Silybum marianum, semená) ekvivalent k 3 010 mg rastliny štandardizované na 80 % silymarínu
  • Kurkuma (20:1) extrakt…………..80 mg (Curcuma longa, podzemok) ekvivalent k 1 600 mg rastliny
  • Cholín (bitartrát)…………….27,5 mg
  • Metionín……………………….10 mg

Cholín pripieva k správnej látkovej premene homocysteínu, lipidov a k správnej funkcii pečene.

Dávkovanie Jamieson Liver detox

Odporúčané dávkovanie: dospelí 1 tabletu denne s jedlom. Na dosiahnutie priaznivých účinkov sa odporúča používať najmenej 3 týždne.

 

Zloženie Jamieson Liver detox

Každá tableta obsahuje: Artičoka (25:1) extrakt … 60 mg (Cynara scolymus, list) ekvivalent k 1 500 mg rastliny Pestrec mariánsky (70:1) extrakt; (Silybum marianum, semená) ekvivalent k 3 010 mg rastliny štandardizované na 80 % silymarínu … 43 mg Kurkuma (20:1) extrakt … 80 mg (Curcuma longa, podzemok) ekvivalent k 1 600 mg rastliny Cholín (bitartrát) … 27,5 mg Metionín … 10 mg

Ďalej obsahuje: fosforečnan vápenatý (objemové činidlo), celulóza (protihrudkujúca látka), modifikovaná celulózová guma (stužovadlo), rastlinná kyselina stearová (regulátor kyslosti), rozpustná celulóza, rastlinný stearan horečnatý (nosiče), hydroxypropylcelulóza (povlaková látka), oxid titaničitý; riboflavín (farbivo), oxid kremičitý (zvlhčovadlo)

 

Upozornenie

Nevhodné pre deti. Tehotné a dojčiace ženy by mali konzultovať užívanie doplnku s lekárom, rovnako sa poraďte s lekárom ak trpíte cukrovkou, pri pretrvávajúcich alebo zhoršujúcich sa príznakoch a ťažkostiach, ďalej pri žlčových kameňoch, obštrukcii žlčovodov, žalúdočných vredoch a nadmernej tvorbe žalúdočnej kyseliny. Neužívajte pri precitlivenosti alebo alergii na prítomné zložky. Uchovávajte pri teplote 15–25 °C, mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Jamieson Liver detox 30 tbl - história ceny a dostupnosti

Jamieson Liver detox 30 tbl - ďalšie zaujímavé produkty

Jamieson Liver detox 30 tbl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?