JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl

JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl

JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl. - popis produktu

Výživový doplnok so sladidlomVitamín D je potrebný na správny rast a vývoj kostí detí. Vitamín D3 na cmúľanie s chutnou jahodovou príchuťou v tabletách v tvare medvedíka pandy. Je vyrobený z prírodných zdrojov, neobsahuje aspartám, umelé príchute, farbivá a konzervanty. Balenie100 tabliet Dávkovanie1 – 2 tabletky denne rozhrýzť (od 2 do 3 rokov) a od 3 rokov cmúľať, najlepšie po jedle. O vhodnom dávkovaní pre vaše dieťa sa môžete poradiť s lekárom. ZloženieKaždá tableta obsahuje:Vitamín D3 (cholekalciferol) ... 400 IU/10 μg200 % referenčnej výživovej hodnotyĎalej obsahuje: jahodová, malinová, pomarančová, brusnicová príchuť, karmín; paradajkový prášok; mrkvový prášok (farbivá), citrusové bioflavonoidy (antioxidant), celulóza (protihrudkovacia látka), rastlinná kyselina stearová (povlaková látka), kyselina citrónová (zvýrazňovač chuti), rastlinný stearan horečnatý (povlaková látka), oxid kremičitý (protihrudkujúca látka), dextróza, sukralóza (sladidlo). UpozornenieUchovávajte pri teplote 15 °C– 25 °C, mimo dosah malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Produkt JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke Jamieson, nájdete ho u predajcu Market24.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Jamieson v ponuke e-shopu Market24.sk.

Produkt JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl patrí do skupiny produktov Vitamíny pre deti, vyrába ho značka Jamieson, nájdete ho v e-shope Market24.sk.

JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl. - parametre produktu

JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl. - história ceny a dostupnosti

JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl. - ďalšie zaujímavé produkty

JAMIESON - Vitamín D3 Kids 400 IU tablety na cmúľanie s príchuťou jahody pre deti 100 tbl. - ako nakúpiť najvýhodnejšie?