Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - popis produktu

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W

Technológia vytvrdzovania bez zahrievania navrhnutá pre dokonalé vytvrdnutie s minimalizáciou UV/LED žiarenia. Diódy vo vnútri sú strategicky rozmiestnené tak, aby sa zabránilo vzniku 'mŕtvych bodov'.

Otvorený trojuholníkový dizajn zaisťujúci správnu cirkuláciu vzduchu a neprehrievanie.Ideálny pre citlivé nechty a pokožku rúk (minimalizuje UV/LED žiarenie na pokožku rúk).Zakřivený design, ktorý udržuje všetky UV/LED svetlo nasmerované na nechtovú platničku.Strategické rozmiestnenie diód, ktoré zabraňujú vzniku 'mŕtvych zón' - dobre umiestnené diódy pre palce.Technológia duálneho svetla 365 nm + 405 nm, ktorá umožňuje rýchle a presné vytvrdnutie ako UV, tak LED produktov.

Lampa má 3 možnosti časovača (30/60/90 s).Automatický infračervený senzor.LCD displej s časovačom.Ľahko čistiteľný povrch bez dna.

 

 

Produkt Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke INVERAY, v ponuke predajcu RajNechtov.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii UV lampy, vyrába ho značka INVERAY v ponuke e-shopu RajNechtov.sk.

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - parametre produktu

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - história ceny a dostupnosti

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - ďalšie zaujímavé produkty

Inveray UV/LED Professional Salon Lamp 54W - ako nakúpiť najvýhodnejšie?