HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) #72127

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) #72127

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) #72127

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - popis produktu

Jednorazové plienky HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks):Pri spokojnosti vášho dieťaťa záleží na tom, aby sa cítilo v suchu. Jednorazové plienky HUGGIES radu Huggies Ultra Comfort, v klasickom vyhotovení, nebudú bábätko obmedzovať a zaistia mu potrebné pohodlie. Ponúkaný variant má veľkosť 3. Ten je vhodný pre deti od 5 do 9 kg. V jednorazových plienkach s extra priedušnosťou bude vaše bábätko mať naozaj príjemný pocit. Nie sú bielené chlórom. Elastický pás slúži k maximálnemu pohodliu. Výrobným materiálom je bavlna. Balenie obsahuje 234 jednorázových plienok HUGGIES. Zásadné prednosti jednorazových plienok HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) Detské jednorazové plienky HUGGIES radu Huggies Ultra Comfort vo veľkosti 3 Jednorázové plienky prispôsobené pre deti od 5 do 9 kg S absorpčnými mikroperlami sa všetko perfektne vsiakne Jednorázové plienky nie sú bielené chlórom S elastickým pásom padnú ako uliate Extra priedušnosť poskytuje dokonalú starostlivosť V balení sa nachádza 234 jednorazových plienok HUGGIES S praktickým zapínaním na suchý zips Rozprávkový dizajn Materiál jednorázových plienok bavlna

Produkt HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) #72127 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jednorázové plienky, je v ponuke značky HUGGIES, v ponuke predajcu Alza.sk.

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - parametre produktu

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?