HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) #34849

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) #34849

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) #34849

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - popis produktu

Jednorazové plienky HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks):Detské plienky Huggies Ultra Comfort Jumbo veľ. 3 pre deti od 5 do 8 kg boli dômyselne navrhnuté s ohľadom na potreby a komfort vášho dieťaťa. Mimoriadne mäkký a vysokopriedušný materiál je veľmi príjemný pre detskú pokožku a umožňuje jej voľne dýchať. Samozrejmosťou je aj veľmi rýchla absorpcia vlhkosti vďaka unikátnym aktívnym kanálikom, ktoré dokážu nasať vlhkosť behom veľmi krátkeho času a rovnomerne ju rozprestrieť po celej plienke. Plienka Huggies sa preto neroztiahne a jej hmotnosť je nižšia, takže dieťatko má stále pocit komfortu. S plienkami Huggies sa ľahko manipuluje, sú tenké a vizuálne pekné vďaka veselým obrázkom. Kľúčové vlastnosti detských plienok Huggies Ultra Comfort Jumbo 3, 234 ksPlienky Huggies Ultra Comfort Jumbo pre pohodlie 24/7Príjemný a priedušný materiál pre jemnú pokožku vášho bábätkaMinimalizácia vzniku zaparenínDokonale priliehajú k telu, anatomicky tvarované medzi nožičkamiAktívne kanáliky na rozprestretie tekutiny po celej plienkeNižšia hmotnosť, plienky sa neroztiahnuRýchla absorpcia vlhkostiBezpečná ochrana pred pretečenímHuggies umožňujú dieťaťu voľný a bezproblémový pohybVizuálne pekné obrázkyHuggies sú určené pre deti od 5 do 8 kgPlienky Huggies pre väčší komfort vášho dieťaťaPlienky Ultra Comfort Jumbo majú jedinečný tvar, ktorý umožňuje dieťaťu voľný a bezproblémový pohyb. Navyše vždy zostanú na svojom mieste. Vďaka pružnému pásu, uškám a manžetám okolo nôh plienka dokonale obopne telo dieťaťa a skvele k nemu priľahne, nikde však nesťahuje. Medzi nožičkami je anatomicky tvarovaná. Vaša ratolesť tak vďaka Huggies získa maximálny komfort a pritom bezpečnú ochranu pred pretečením.

Produkt HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) #34849 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jednorázové plienky, je v ponuke značky HUGGIES, v ponuke predajcu Alza.sk.

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - parametre produktu

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (234 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?