Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Vincentka 0,7 l | | Vincentka svojím obsahom a vyváženosťou minerálnych solí a prvkov umožňuje rozpúšťanie hlienov v dýchacích cestách, žalúdku a črevách. Vincentka je odporúčaná k pitným a inhalačným kúram pri ochorení dýchacích ciest, hlasiviek, pri chorobách látkovej
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
| Vitamin Well Upgrade obsahuje horčík a vitamín D, ktoré prispievajú k správnemu fungovaniu svalov. Horčík a zinok tiež prispievajú k normálnej syntéze bielkovín. | Upgrade tiež obsahuje vitamíny B6 a B12, ktoré prispievajú k zníženiu vyčerpania a únavy. | Vitamin Well Upgrade
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Pohánka je ľahko stráviteľná a nutrične bohatá. Obsahuje vápnik, fosfor, draslík a horčík. | | Zloženie: Pohánka celá lúpaná. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1530 kJ / 360 kcal | Tuky 2,88 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,59 g | Sacharidy 70,4 g z toho cukry
| | | Môže byť označovaná tiež ako biela a v našich zemepisných šírkach sa používa k nakladaniu, do marinád a k výrobe horčice. Indovia sú pri jej použití podstatne kreativnejší. Zlté a čierne horčicové semienka sú v juhoindickej kuchyni obzvlášť dôležitá a pred
Kremžská horčica, s fruktózou a bez chemickej konzervácie. Vynikajúca chuť.Horčica je vhodná aj pre diabetikov a tiež pre všetkých priaznivcov zdravých potravín. | | Zloženie: Horčičné semienko, vinný ocot, voda, fruktóza, jedlá soľ 3,5%, zmes bylín a
Epsomská minerálna soľ s obsahom horčíka je ideálna do kúpeľov pre uvoľnenie sa. | | Použitie: Napustite si vaňu teplou vodou a nasypte Epsomskou soľ. Na každých 25-30 kg telesnej hmotnosti pripadá 0,5 hrnčeka (1dcl) soli. Na kúpeľ si vyhraďte aspoň 40 minút. | | Zloženie:
Epsomská minerálna soľ s obsahom horčíka je ideálna do kúpeľov pre uvoľnenie sa. | | Použitie: Napustite si vaňu teplou vodou a nasypte Epsomskou soľ. Na každých 25-30 kg telesnej hmotnosti pripadá 0,5 hrnčeka (1dcl) soli. Na kúpeľ si vyhraďte aspoň 40 minút. | | Zloženie:
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Horčica plnotučná s fruktózou. | | Zloženie: Horčičné semeno, vínny ocot, pitná voda, fruktóza-15%, jedlá soľ (3,5%), zmes bylín a korenia. | | Výživové údaje: | | | Energia: 612,67 kJ / 146,35 kcal | Tuky: 8,09 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,37 g | Sacharidy: 13,58 g
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mladé klíčiace rastlinky sú bohaté na vitamíny, enzýmy, aminokyseliny, minerálne látky a stopové prvky. Horčica má príjemnú jemne korenistú chuť. | | Zloženie: Semená horčice siatej (Sinapis alba L.) z ekologického poľnohospodárstva. | | Upozornenie: Pred konzumáciou
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Tahini Sezamové rastlinné maslo má špecifickú chuť. Sezam obsahuje veľký obsah horčíka, draslíka, zinku, železa a vitamínov B1 a E. Taktiež je zdrojom vyššieho množstva nasýtených mastných kyselín. | | Zloženie: Mierne pražené sezamové semienka. | | Výživové
Čakanka je bohatá predovšetkým na vlákninu a minerálne látky - draslík, fosfor, horčík, železo, vápnik. Obsahuje tiež inulín a preto je veľmi vhodná pre diabetikov. Čakanka podporuje správnu funkciu pečene, žlčníka, pankreasu a čriev. | | Využitie: Upražený koreň pri
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Magnéziový olej je vysoko nasýtený roztok ultra čistého, prírodného chloridu horečnatého, z najčistejšieho zdroja na Zemi - starovekého morského dna Zechstein. | | Aplikuje sa priamo na pokožku, ktorou je vysoko efektívne absorbovaný a transportovaný do buniek¹ (5 krát
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Spojenie magnézia a vitamínu B6 v lipozomálnej forme zabezpečí prenos oboch látok priamo do bunky. Bojujú proti svalovým kŕčom, uvoľňujú nervové aj svalové napätie - majú relaxačný účinok. Lipozomálna forma má na rozdiel od bežných foriem až 6-krát vyššiu
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Instantný nápoj s obsahom Kalcia (vápniku) a Magnézia (horčíku) vo vedecky vyskúmanom pomere 2:1 – to znamená dva diely vápniku (konkrétne 500 mg v jednej dávke) a jeden diel horčíku (teda 250 mg). Vápnik a horčík potrebujú kyslé prostredie, aby sa vstrebali do organizmu,
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
GreenFood Nutrition Magnesium Chelát obsahuje horčík vo vysoko využiteľnej organickej chelátovej väzbe bisglycinátu horečnatého. Bisglicinát horečnatý = organická chelátová forma horčíka s 80% využiteľnosťou pre telo bez nežiaducich vedľajších účinkov (pre porovnanie oxid
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú