HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - VENTURE LADY WINTER - biela/čierna

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - VENTURE LADY WINTER - biela/čierna

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - VENTURE LADY WINTER - biela/čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 58,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - VENTURE LADY WINTER - biela/čierna - popis produktu

Alica ľahkou rukou kreslí malé okamihy, ktoré pomocou všadeprítomných čajok a vody vykresľujú život vo svojej pozitívnej podstate. Miluje “zaspatú” kúpeľnú atmosféru na ostrove pokoja plnom termálnych vôd, kde našla svoje kreatívne pôsobisko. Často vyhľadáva slanú vôňu mora, ktorú vkladá do svojich kresieb. Alica Kucharovič sa venuje digitálnej ilustrácii a animácii, no najradšej maľuje na veľké steny, vytvára vzory na látky, alebo experimentuje s grafickými technikami, akými sú sieťotlač a rysografia. Zateplený dres s dlhými rukávmi pre oddané cyklistky, ktoré nezastaví ani chladnejšie počasie. Je vyrobený z príjemného, rýchloschnúceho a priedušného materiálu a zateplený flisom. Silikónový elastický pás udrží dres na mieste, reflexné prvky zaručia vyššiu viditeľnosť a 3 veľké zadné vrecká umožňujú praktické uskladnenie potrebných vecí počas jazdy. Odporúčané do teplôt od 5 do 15°C. STRIH: zúžený, BENEFIT: zateplené flísom, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, rýchloschnúce, reflexné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: univerzálne, MTB, cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +5°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +15°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, bočné vrecko na zips, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: Polyester, GRID Fabric, POHLAVIE: dámske

Produkt HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - VENTURE LADY WINTER - biela/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka HOLOKOLO, je vyrobený vo veľkosti M, XS, farebná verzia je biela, ČIERNA, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - VENTURE LADY WINTER - biela/čierna - parametre produktu

Farbabiela/čierna
Veľkosťbiela/čierna
Určeniefemale
KategóriaDresy, Kreslá, Cyklistické dresy
ZnačkaHOLOKOLO
VeľkosťM, XS
Farbabiela, ČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - VENTURE LADY WINTER - biela/čierna - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - VENTURE LADY WINTER - biela/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - VENTURE LADY WINTER - biela/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?