HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PHANTOM WINTER - zelená

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PHANTOM WINTER - zelená

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PHANTOM WINTER - zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PHANTOM WINTER - zelená - popis produktu

Tento zateplený cyklistický dres s dlhým rukávom bude vaším spoľahlivým partnerom na jazdu v chladnejších podmienkach. Jeho pohodlný a priliehavý strih bol navrhnutý tak, aby vás udržiaval v teple bez obmedzenia pohybu. Hlavná tkanina dresu je mäkká, príjemná na dotyk a aktívne odvádza pot od pokožky, udržiavajúc optimálnu telesnú teplotu. Strečová tkanina prispieva k elegantnej siluete a nízkoprofilové elastické úchyty na leme udržujú dres na svojom mieste. Tri zadné vrecká sú podšité priedušnou sieťovinou a na chrbte sú umiestnené reflexné výložky zvyšujúce vašu viditeľnosť pri slabom osvetlení. V kombinácii so základnou vrstvou s dlhým rukávom a vestou vás tento dres udrží v teple a je pohodlný ako druhá koža.  Odporúčané do teplôt od 10°-15°C. STRIH: zúžený, BENEFIT: zateplené flísom, odvádza pot, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, rýchloschnúce, reflexné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: univerzálne, MTB, cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +10°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +15°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, bočné vrecko na zips, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: Polyamid, Polyester, Elastan, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické dresy, vyrába ho značka HOLOKOLO, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je zelená, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PHANTOM WINTER - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniemale
KategóriaZelenina, Dresy, Cyklistické dresy
ZnačkaHOLOKOLO
VeľkosťXS
Farbazelená
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PHANTOM WINTER - zelená - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PHANTOM WINTER - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PHANTOM WINTER - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?