HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - TRACE WINTER  - žltá/čierna

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - TRACE WINTER - žltá/čierna

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - TRACE WINTER  - žltá/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - TRACE WINTER - žltá/čierna - popis produktu

Cyklistika je životný štýl. Aj preto sme pre cyklistov pripravili zateplené cyklodresy, ktoré im umožnia zostať v teple aj počas chladnejších dní. Kvalitné zimné dresy s dlhým rukávom sú vyrobené s ohľadom na požiadavky cyklistov. Dres je vyrobený z príjemného, rýchloschnúceho a predušného materiálu a zateplený flísom. Silikónový elastický pás udrží dres na mieste, reflexné prvky zas zaručia vyššiu viditeľnosť. Výhodou je tiež unisexový strih, ľahký a spoľahlivý zips, 3 veľké zadné vrecká a precízne ušitie, ktoré sadne každému. Odporúčané do teplôt od 8 do 16°C. STRIH: zúžený, BENEFIT: silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, rýchloschnúce, reflexné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: univerzálne, MTB, cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +8°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +16°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: Polyester, POHLAVIE: pánske, dámske

Produkt HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - TRACE WINTER - žltá/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka HOLOKOLO, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je ČIERNA, žltá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený unisex.

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - TRACE WINTER - žltá/čierna - parametre produktu

Farbažltá/čierna
Veľkosťžltá/čierna
Určenieunisex
KategóriaDresy, Cyklistické dresy, Cyklistika
ZnačkaHOLOKOLO
VeľkosťXS
FarbaČIERNA, žltá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - TRACE WINTER - žltá/čierna - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - TRACE WINTER - žltá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - TRACE WINTER - žltá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?