HOLOKOLO Cyklistický dlhý dres a nohavice - HOLOKOLO VICTORIOUS - čierna/zlatá

HOLOKOLO Cyklistický dlhý dres a nohavice - HOLOKOLO VICTORIOUS - čierna/zlatá

HOLOKOLO Cyklistický dlhý dres a nohavice - HOLOKOLO VICTORIOUS - čierna/zlatá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistický dlhý dres a nohavice - HOLOKOLO VICTORIOUS - čierna/zlatá - popis produktu

Dlhý letný set z dielne Holokolo na ľahkú ochranu pred slnkom a do chladnejších letných večerov. Dres Victorious Gold Elite Lady zachováva všetky výhody a štýl pôvodného dresu, avšak poskytuje dodatočnú ochranu pred slnkom a pohodlie v chladnejšom počasí. Naše dresy sú navrhnuté pre čo najvyšší komfort so zameraním na mimoriadnu priedušnosť, ľahkosť a pružnosť. Samozrejmosťou je veľmi príjemný materiál a strih, ktorý sa hodí pre každý typ postavy. Radou Elite sme posunuli našu kolekciu ešte ďalej - prémiový materiál na celom drese a rad vychytávok zaručujú maximálne pohodlie a ešte lepší športový výkon. Letné cyklistické nohavice Holokolo Summer sú navrhnuté pre komfort počas bicyklovania. Užite si v nich radosť z jazdy, kamkoľvek sa vyberiete. Ľahký a rýchloschnúci materiál zaručí funkčnosť a pohodlná gélová vložka odvádza pot a zabráni treniu. Vďaka unisexovému strihu a elastickému materiálu sa dobre prispôsobia a udržia vás v pohodlí. STRIH: zúžený, BENEFIT: predĺžená zadná časť, protišmykové prvky, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, leto, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, bočné vrecko na zips, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, dlhý rukáv, MATERIÁL: DeanSilk, Coolmax Lycra, Polyester, Elastan, POHLAVIE: dámske

Produkt HOLOKOLO Cyklistický dlhý dres a nohavice - HOLOKOLO VICTORIOUS - čierna/zlatá patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka HOLOKOLO, farebná verzia je ČIERNA, zlatá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, farebný variant je ČIERNA, zlatá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

HOLOKOLO Cyklistický dlhý dres a nohavice - HOLOKOLO VICTORIOUS - čierna/zlatá - parametre produktu

Farbačierna/zlatá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dresy, Cyklistické dresy, Cyklistické nohavice
ZnačkaHOLOKOLO
FarbaČIERNA, zlatá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistický dlhý dres a nohavice - HOLOKOLO VICTORIOUS - čierna/zlatá - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistický dlhý dres a nohavice - HOLOKOLO VICTORIOUS - čierna/zlatá - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistický dlhý dres a nohavice - HOLOKOLO VICTORIOUS - čierna/zlatá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?