HOLOKOLO Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - VICTORIOUS LADY - červená

HOLOKOLO Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - VICTORIOUS LADY - červená

HOLOKOLO Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - VICTORIOUS LADY - červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - VICTORIOUS LADY - červená - popis produktu

Nová kolekcia HOLOKOLO Elite predstavuje náš doposiaľ najvyšší rad dresov. Desiatky dizajnov sme skombinovali s našimi najpredávanejšími nohavicami a prinášame vám tak zvýhodnené sety, ktoré sú vysoko funkčné a zároveň cenovo dostupné. Chceme každému dopriať ten skvelý pocit z jazdy, bez rozdielu váhy veku či pohlavia, preto môžete vyberať zo širokej ponuky veľkostí, farieb a motívov. Dresy sú precízne ušité z prémiového elastického materiálu s maximálnou priedušnosťou. Tkanina odvádza pot a umožňuje optimálnu reguláciu s chladiacim účinkom. Zapracovali sme na detailoch a vychytávkach ako je skryté bočné vrecko, YKK zips alebo talianske silikónové zakončenie MARC, ktoré držia dres na mieste počas jazdy. Cyklistické kraťasy sú vybavené vysokofunkčnou gélovou vložkou s antibakteriálnym povrchom, ktorá je zároveň pohodlná a zabraňuje treniu. STRIH: zúžený, BENEFIT: gélová vložka, predĺžená zadná časť, protišmykové prvky, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: chladiaci účinok, priedušné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: spinning, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, bočné vrecko na zips, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, krátke nohavice, MATERIÁL: DeanSilk, Coolmax Lycra, Polyester, Elastan, POHLAVIE: dámske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Krátke nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, farebný variant je červená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt HOLOKOLO Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - VICTORIOUS LADY - červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka HOLOKOLO, farebná verzia je červená, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, farebný variant je červená, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

HOLOKOLO Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - VICTORIOUS LADY - červená - parametre produktu

Farbačervená
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dresy, Krátke nohavice, Cyklistické dresy, Cyklistické nohavice
ZnačkaHOLOKOLO
Farbačervená
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - VICTORIOUS LADY - červená - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - VICTORIOUS LADY - červená - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistický krátky dres a krátke nohavice - VICTORIOUS LADY - červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?