Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS Biela

Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS Biela

Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS Biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS Biela - popis produktu

Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS je vytvorené z ohýbaného dreva, zaisťujúce jeho pevnosť a odolnosť. Potiahnutie z ekokože pridáva na pohodlie a uľahčuje údržbu. Dostupné v troch moreniach - biela, jelša a wenge - kreslo ľahko zapadne do rôznych interiérov. Toto kreslo je ideálne na relaxáciu a pohodlný odpočinok. Farba:bielajelšawenge Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:ohýbané drevo / ekokoža Rozmery:šírka: 52 cmhĺbka: 90 cmvýška: 95 cm Hmotnosť:12 kg Dodávané v demonte.,Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS je vytvorené z ohýbaného dreva, zaisťujúce jeho pevnosť a odolnosť. Potiahnutie z ekokože pridáva na pohodlie a uľahčuje údržbu. Dostupné v troch moreniach - biela, jelša a wenge - kreslo ľahko zapadne do rôznych interiérov. Toto kreslo je ideálne na relaxáciu a pohodlný odpočinok. Farba:bielajelšawenge Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:ohýbané drevo / ekokoža Rozmery:šírka: 52 cmhĺbka: 90 cmvýška: 95 cm Hmotnosť:12 kg Dodávané v demonte.

Produkt Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS Biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hojdacie kreslá, je v ponuke značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS Biela - parametre produktu

Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS Biela - história ceny a dostupnosti

Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS Biela - ďalšie zaujímavé produkty

Hojdacie kreslo MAX BIS PLUS Biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?