Hojdacie kreslo BEN

Hojdacie kreslo BEN

Hojdacie kreslo BEN

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hojdacie kreslo BEN - popis produktu

Hojdacie kreslo BEN je vyrobené v kombinácii chrómovanej ocele a syntetického ratanu.Hojdacie kreslo slúži na relaxáciu a pohodlnému oddychu.Kreslo sa dodáva vo farebnom prevedení - hnedá mix.Farba:hnedá mix / chrómMateriál:syntetický ratan / kov / plastRozmery:šírka: 55 cmhĺbka: 99 cmvýška: 97 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:9 kgDodáva sa v demonte.,Hojdacie kreslo BEN je vyrobené v kombinácii chrómovanej ocele a syntetického ratanu.Hojdacie kreslo slúži na relaxáciu a pohodlnému oddychu.Kreslo sa dodáva vo farebnom prevedení - hnedá mix.Farba:hnedá mix / chrómMateriál:syntetický ratan / kov / plastRozmery:šírka: 55 cmhĺbka: 99 cmvýška: 97 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:9 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Hojdacie kreslo BEN je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hojdacie kreslá, je v ponuke značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ratanové kreslá, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Hojdacie kreslo BEN - parametre produktu

Hojdacie kreslo BEN - história ceny a dostupnosti

Hojdacie kreslo BEN - ďalšie zaujímavé produkty

Hojdacie kreslo BEN - ako nakúpiť najvýhodnejšie?