Hodiny na stenu - plánovanie svojho dňa na materskej #4164641

Hodiny na stenu - plánovanie svojho dňa na materskej #4164641

Hodiny na stenu - plánovanie svojho dňa na materskej #4164641

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hodiny na stenu - plánovanie svojho dňa na materskej - popis produktu

Hodiny na stenu- plánovač detského dňa Hľadáte zábavný darček k narodeniu bábätka? Nástenné hodiny k narodeniu novorodenca sú skvelým a zároveň humorným darčekom. Ukážte svojím blízkym ako sa zmení ich denný režim, ktorý už nebude patriť len im ale väčšinou ich malej ratolesti. Humorné nástenné hodiny plánovanie dňa s novorodencom je zaujímavý darček k narodeniu bábätka. Urobte 'radosť' svojím blízkym a darujte im hodiny aby sa čo najskôr naučili ich denný režim, ako bude vypadať ich deň pri razantnej a zároveň krásnej zmene života. Originálny darček pre ženu. Produkt v kocke:na hodinovom číselníku sa nachádzajú sugestívne obrázky namiesto číslicpriemer: 30 cmplášť je pokrytý gumovým povlakomhodinový číselník je chránený sklenenou tabuľou Ak hľadáte viacej zaujímavých darčekov k narodeniu novorodenca pozrite si našu kategóriu darček k narodeniu novorodenca.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nástenné hodiny, v ponuke predajcu Darcekyukatky.eu.

Produkt Hodiny na stenu - plánovanie svojho dňa na materskej #4164641 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vtipné darčeky v ponuke e-shopu Darcekyukatky.eu.

Hodiny na stenu - plánovanie svojho dňa na materskej - parametre produktu

Hodiny na stenu - plánovanie svojho dňa na materskej - história ceny a dostupnosti

Hodiny na stenu - plánovanie svojho dňa na materskej - ďalšie zaujímavé produkty

Hodiny na stenu - plánovanie svojho dňa na materskej - ako nakúpiť najvýhodnejšie?