Hnedé semišové šľapky s prackami - 38

Hnedé semišové šľapky s prackami - 38

Hnedé semišové šľapky s prackami - 38

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedé semišové šľapky s prackami - 38 - popis produktu

Tieto šľapky sú vyrobené z prírodného semišového materiálu, ktorý je priateľský k životnému prostrediu. Majú hnedú a sú mimoriadne komfortné. Môžete ich bez problémov nosiť každý deň. Majú plochý podpätok a podrážku s protišmykovým povrchom, čo zaručuje stabilitu aj na klzkých povrchoch. Oblasť okolo podrážky je zdobená jutovým opletaním, čo im dodáva elegantný vzhľad. Sú vybavené dvoma nastaviteľnými popruhmi, ktoré umožňujú prispôsobiť šľapky presne podľa vašich potrieb. Stielka je vyrobená z eko kože a je veľmi pohodlná. Špička šľapiek je otvorená a zaoblená, čo zaručuje pohodlie vášho chodidla. Nezabudnite pri výbere správnej veľkosti dodržiavať veľkostnú tabuľku.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Hnedé semišové šľapky s prackami - 38 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, vo farebnej verzii hnedá, horčicová.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske šľapky, je v ponuke značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, farebný variant je hnedá, horčicová.

Produkt Hnedé semišové šľapky s prackami - 38 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske žabky, patrí značke Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, vo farbe hnedá, horčicová.

Hnedé semišové šľapky s prackami - 38 - parametre produktu

Veľkosť38
Výška podpätkunízky (0-3 cm)
Zateplenienie
Vonkajší materiálekologická semišová koža
Vnútorný materiálekologická koža
Zapínanienazúvacie
Výška podpätku / platformy2,5 cm
Typ podpätkuplochý
Špička topánkyotvorená
Farbahorčicová
Farbahnedá
Vzorjednofarebný
KategóriaDámska obuv, Šľapky, Žabky, Dámske šľapky, Horčík, Horčica, Dámske žabky, Práčky
ZnačkaRouzit
Veľkosť38
Farbahnedá, horčicová

Hnedé semišové šľapky s prackami - 38 - história ceny a dostupnosti

Hnedé semišové šľapky s prackami - 38 - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedé semišové šľapky s prackami - 38 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?