Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom - S

Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom - S

Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom - S

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom - S - popis produktu

Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom je perfektným doplnkom pre akúkoľvek príležitosť. Táto bunda vyrábaná z 100% polyuretánu je nielen štýlová, ale aj pohodlná na nosenie. Je vybavená praktickým zipsom, ktorý zaručuje jednoduché a rýchle zatváranie a otváranie bundy. Svojím minimalistickým dizajnom a bez kapucne ponúka jednoduchosť a čistú eleganciu. Krátky strih tejto bundy pridáva mladistvý a moderný vzhľad. Ideálna pre prechodné obdobie alebo chladné letné večery. Môžete ju nosiť na pracovné stretnutie, do mesta alebo na voľný čas. Táto hnedá jednoduchá kožená bunda so zipsom je skvelou voľbou pre každého, kto chce vyzerať štýlovo a trendy.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS160-1648259M162-1728661L164-1749163XL166-17896652XL168-18010067AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Produkt Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom - S patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka HONEY WINTER, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je hnedá, materiálové prevedenie je 100% Polyuretán, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Krátke bundy, vyrába ho značka HONEY WINTER, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je hnedá, materiálové prevedenie je 100% Polyuretán, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom - S - parametre produktu

VeľkosťS
Modelkamá na sebe veľkosť S: Výška 172cm, Prsia 88 cm, Pás 61 cm, Boky 92 cm
Farbahnedá
Vzorjednofarebný
Materiál100% polyuretán
Výstrihbez kapucne
Strihjednoduchý
Dĺžkakrátka
Zateplenienezateplené
Praniechemické
KategóriaBundy, Dámske bundy, Krátke bundy
ZnačkaHONEY WINTER
VeľkosťS
Farbahnedá
Materiál100% Polyuretán
E-shopRouzit.sk

Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom - S - história ceny a dostupnosti

Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom - S - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedá krátka jednoduchá kožená bunda so zipsom - S - ako nakúpiť najvýhodnejšie?