Ružová dámska krátka kožená bunda so zipsom bez kapucne - L/XL

Ružová dámska krátka kožená bunda so zipsom bez kapucne - L/XL

Ružová dámska krátka kožená bunda so zipsom bez kapucne - L/XL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ružová dámska krátka kožená bunda so zipsom bez kapucne - L/XL - popis produktu

Krátka kožená bunda bez kapucne je skvelou voľbou pre chladné dni. Je vyrobená z kvalitného polyesterového materiálu, ktorý je príjemný na dotyk. Bundu charakterizuje ženský a moderný dizajn. Je vyhotovená v ružovej farbe, ktorá dodáva oblečeniu jemnosť a romantiku. So svojím zipsom je jednoduchá na obliekanie a zloženie. Bunda je vybavená aj vreckami, v ktorých môžete uschovať drobnosti alebo zahriať ruky. Táto kožená bunda je ideálna pre štýlové ženy, ktoré hľadajú praktický a elegantný kúsok do svojho šatníka.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS / M160-17282-8659-61L / XL164-17891-9663-65AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske bundy, vyrába ho značka LAKERTA, je vyrobený vo veľkosti L/XL, farebná verzia je ružová, materiálové prevedenie je 100% Polyester, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Produkt Ružová dámska krátka kožená bunda so zipsom bez kapucne - L/XL je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke bundy, vyrába ho značka LAKERTA, je vyrobený vo veľkosti L/XL, farebná verzia je ružová, materiálové prevedenie je 100% Polyester, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Ružová dámska krátka kožená bunda so zipsom bez kapucne - L/XL - parametre produktu

VeľkosťL/XL
Modelkamá na sebe S/M: výška 170 cm, prsia 93 cm, pás 66 cm, boky 93 cm
Farbaružová
Vzorjednofarebný
Materiál100% polyester
Výstrihbez kapucne
Strihjednoduchý
Dĺžkakrátka
Zateplenienezateplené
Praniev práčke pri 30°
KategóriaBundy, Dámske bundy, Krátke bundy
ZnačkaLAKERTA
VeľkosťL/XL
Farbaružová
Materiál100% Polyester
E-shopRouzit.sk

Ružová dámska krátka kožená bunda so zipsom bez kapucne - L/XL - história ceny a dostupnosti

Ružová dámska krátka kožená bunda so zipsom bez kapucne - L/XL - ďalšie zaujímavé produkty

Ružová dámska krátka kožená bunda so zipsom bez kapucne - L/XL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?