Hnedá kožená crossbody kabelka - ItalY Marla

Hnedá kožená crossbody kabelka - ItalY Marla

Hnedá kožená crossbody kabelka - ItalY Marla

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedá kožená crossbody kabelka - ItalY Marla - popis produktu

Hnedá, originálna, zaoblená kožená crossbody kabelka ItalY. Elegantný kúsok k ležérnemu dámskemu outfitu, ale aj do spoločnosti. Skvele doplní Váš štýl. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Crossbody popruh je možné nastaviť na tri dĺžky. Na prednej strane má prekrytú kapsičku na zips, ten disponuje menším strapatým príveskom pre ľahšie otvorenie vrecka. Hlavná kapsa sa tiež otvára zipsom. Vnútri a na zadnej strane nájdete ďalšie kapsičky so zipsom na svoje cennosti a drobnosti. Ideálna kabelka do mesta a na párty. Schová sa v nej telefón, peňaženka, kľúče, doklady, kozmetické potreby ako je rúž, make-up .. Bude Vám naozaj skvelou spoločníčkou! Novinka 2018. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 24 x 20 x 7,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: nemá ucho Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 129 cm (tolerancia 5 cm) Kód tovaru: 00120104

Produkt Hnedá kožená crossbody kabelka - ItalY Marla patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku ItalY, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Hnedá kožená crossbody kabelka - ItalY Marla - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Kožené kabelky
ZnačkaItalY
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Hnedá kožená crossbody kabelka - ItalY Marla - história ceny a dostupnosti

Hnedá kožená crossbody kabelka - ItalY Marla - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedá kožená crossbody kabelka - ItalY Marla - ako nakúpiť najvýhodnejšie?