Hĺbkovo hydratačná a upokojujúca pleťová maska

Hĺbkovo hydratačná a upokojujúca pleťová maska

Hĺbkovo hydratačná a upokojujúca pleťová maska

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hĺbkovo hydratačná a upokojujúca pleťová maska - popis produktu

Vhodné pre: všetky typy pleti ○ vyhladzuje a zjemňuje pokožku○ upokojuje podráždenú a citlivú pokožku○ poskytuje hĺbkovú hydratáciu a zdravé rozjasnenie   Shea Hydration Mask je hydratačná maska ​​s príjemnou vôňou čerstvých jabĺk a kvetov. Maska dodáva pleti veľa aktívnych živín z probiotík fermentovaného aloe vera, fermentovanej šťavy zeleného čaju a fermentovaného ovsa. Pleťová maska ​​obsahuje tiež prírodnú kyselinu jablčnú, ktorá pomáha Shea maslu a ostatným olejom preniknúť hlbšie do pokožky. Vyhladzuje a zjemňuje pokožku. Po použití je pleť vypnutá a hydratovaná aj vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej. Spirulina, ktorá je plná vitamínov a minerálov, dodá pokožke zdravý jas. Shea Hydration Mask je vhodná pre všetky typy pleti a je vynikajúca ako ošetrenie po opaľovaní alebo ako zvlhčujúca maska ​​v zime.   Ako používať masku: Pred prvým použitím odstráňte malú zátku umiestnenú v strede bieleho viečka. Následne stláčajte biele viečko, kým nenapumpujete masku. Používajte masku 1-2 krát týždenne. Alebo keď viete, že vaša pokožka potrebuje extra hydratáciu. 1.Vyčistite pleť, je vhodný aj peeling pleti. Potom bude vaša pokožka pripravená prijať všetky živiny obsiahnuté v maske.2. Naneste masku a nechajte ju pôsobiť 15 - 30 minút.3. Masku dôkladne umyte a na vyčistenú pleť aplikujte pleťový olej   Zloženie: Aloe Barbadensis Extract (Probiotic Ferment)*, Camellia Sinensis Flower/Leaf/Stem Juice (Probiotic Ferment)*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Avena Sativa Kernel Extract (Probiotic Ferment)*, Butyrospermum Parkii Butter*, Avena Sativa Kernel Meal*, Glycerin (Vegetable)*, Polyglyceryl 3-diisostearate, Saccharum Officinarum Extract (Probiotic Ferment)*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Panthenol, Tocopherol*, Sucrose Stearate, Lecithin (Brassica Napus)*, Sodium Hyaluronate*, Glycine, Inulin, Cocamidopropyl Betaine, Titanium Dioxide, Spirulina Platensis Extract*, Fragrance (Natural) * Certifikovaná organická prísada   Produktové zásady: 100% prírodný100% foodgrade95% certifikovaný organickýVeganDermatologicky testovanýProbiotic Shea Hydration Mask neobsahuje absolútne žiadne syntetické aditíva, parfémy alebo parabény.  Všetky zložky sú najvyššej kvality, prírodné a čisté. Produkt je dermatologický testovaný.   30 ml

Produkt Hĺbkovo hydratačná a upokojujúca pleťová maska patrí do skupiny produktov Pleťové masky od značky Shea Hydration Mask 30ml, nájdete ho u predajcu MarinaMiracle.sk.

Hĺbkovo hydratačná a upokojujúca pleťová maska - parametre produktu

Hĺbkovo hydratačná a upokojujúca pleťová maska - história ceny a dostupnosti

Hĺbkovo hydratačná a upokojujúca pleťová maska - ďalšie zaujímavé produkty

Hĺbkovo hydratačná a upokojujúca pleťová maska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?