Hills dog  MATURE  Adult7+YoutVital S Chick  - 6kg

Hills dog MATURE Adult7+YoutVital S Chick - 6kg

Hills dog  MATURE  Adult7+YoutVital S Chick  - 6kg

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hills dog MATURE Adult7+YoutVital S Chick - 6kg - popis produktu

Hill '™ Science Plan ™ Canine Mature Adult 7+ Active Longevity ™ Mini s kuraťom je vytvorené na udržanie mobility, svaloviny a zdravie orgánov u psov, ktorí preferujú menšiu veľkosť granúl. S prídavkom klinicky overených antioxidantov a glukosamínu a chondroitínu z prírodných zdrojov. Glukosamín a chondroitín z prírodných zdrojov pre podporu kĺbov a mobility. Podporuje zdravie vitálnych orgánov pomocou kontrolovanej hladiny sodíka a fosforu. Podporuje svalovinu pomocou vysoko kvalitných bielkovín a L-karnitínu. Vyrobené z vysoko kvalitných surovín pre zaistenie výbornej chuti. 100% garantované. zloženie S kuraťom: kukurica, pšenica, kuracie (22%) a morčacie múčka, živočíšny tuk, proteínový hydrolyzát, ľanové semienko, sušená repná dužina, rastlinný olej, vitamíny, taurín, stopové prvky, hydrolyzát z chrupaviek, hydrolyzát zo schránok kôrovcov a beta- karotén. S prírodnými antioxidantmi (zmes tokoferolov).

Produkt Hills dog MATURE Adult7+YoutVital S Chick - 6kg patrí do skupiny produktov Granule pre psov, je v ponuke značky Hills, je vyrobený vo veľkosti 6kg v ponuke e-shopu Pet-Market.sk.

Hills dog MATURE Adult7+YoutVital S Chick - 6kg - parametre produktu

Veľkosť
KategóriaGranule pre psov
ZnačkaHills
Veľkosť6kg
E-shopPet-Market.sk

Hills dog MATURE Adult7+YoutVital S Chick - 6kg - história ceny a dostupnosti

Hills dog MATURE Adult7+YoutVital S Chick - 6kg - ďalšie zaujímavé produkty

Hills dog MATURE Adult7+YoutVital S Chick - 6kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?