Hills MATURE MEDIUM / chicken - 14kg

Hills MATURE MEDIUM / chicken - 14kg

Hills MATURE MEDIUM / chicken - 14kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 85,03 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hills MATURE MEDIUM / chicken - 14kg - popis produktu

Hill 'Science Plan krmivo pre starších stredne veľké psy s kuraťom je vytvorené pre špecifické potreby starnúcich psov. Poskytuje ľahko stráviteľnú výživu sa synergickou zmesou ingrediencií pre podporu miery energie a aktivity. kľúčové výhody Omega-6 a vitamín E pre krásnu kožu a srsť. Vyvážené minerálne látky pre zdravie srdca a obličiek. Vysoko kvalitné bielkoviny pre svalovú hmotu. Doporučené pre: Staršie psy od 7 rokov veku. Nie je určené pre: Šteňatá, dospelí psi (staršie ako 7 rokov). Gravidné alebo dojčiace suky. Počas gravidity a laktácie by malo byť podávané krmivo Hill 'Science Plan pre šteňatá.

Tento produkt nájdete v skupine Krmivá pre psy od značky Hills, je vyrobený vo veľkosti 14kg, nájdete ho u predajcu Pet-Market.sk.

Produkt Hills MATURE MEDIUM / chicken - 14kg patrí do skupiny produktov Granule pre psov, je v ponuke značky Hills, je vyrobený vo veľkosti 14kg v ponuke e-shopu Pet-Market.sk.

Hills MATURE MEDIUM / chicken - 14kg - parametre produktu

Veľkosť
KategóriaKrmivá, Krmivá pre psy, Granule pre psov
ZnačkaHills
Veľkosť14kg
E-shopPet-Market.sk

Hills MATURE MEDIUM / chicken - 14kg - história ceny a dostupnosti

Hills MATURE MEDIUM / chicken - 14kg - ďalšie zaujímavé produkty

Hills MATURE MEDIUM / chicken - 14kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?