Helma NILS Extreme MTV62J ružová

Helma NILS Extreme MTV62J ružová

Helma NILS Extreme MTV62J ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Helma NILS Extreme MTV62J ružová - popis produktu

Helma NILS Extreme MTV62J ružová NILS Extreme MTV62J je cyklistická prilba, ktorá vám zaistí bezpečnú jazdu na bicykli, kolobežke, korčuliach alebo skateboarde. Model MTV62J je vyrobený technológiou Out-mold, pri ktorej konštrukcia pozostáva z výlisku z PVC, do ktorého je vlepená vložka z expandovaného polystyrénu (EPS). Vnútorná časť rozkladá silu prípadného úderu. Zvyškovú energiu prenášajú na hlavu penové podložky, ktoré tiež absorbujú časť sily úderu. Prilba je k dispozícii v dvoch veľkostiach a má systém na jednoduché nastavenie obvodu hlavy otáčaním kolieska v zadnej časti prilby. Vďaka plastovej pracke na dĺžkovo nastaviteľnom popruhu sa MTV62J ľahko nasadzuje a vyzlieka. PARAMETRE Materiál PVC, EPS, nylon, PP Konštrukcia s vonkajším výliskom Dĺžkovo nastaviteľný popruh na bradu s prackou Nastavenie obvodu hlavy pomocou otočného kolieska 25 vetracích otvorov Výbava na bicykel » Prilby na bicykel » Helma NILS Extreme MTV62J ružová

Produkt Helma NILS Extreme MTV62J ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické prilby, patrí značke Nils Extreme, je vyrobený vo veľkosti 52-57.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické helmy, vyrába ho značka Nils Extreme, je vyrobený vo veľkosti 52-57.

Helma NILS Extreme MTV62J ružová - parametre produktu

Veľkosť48-52
Veľkosť52-57
IntrastatPrilby SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby, Helmy, Cyklistické helmy
ZnačkaNils Extreme
Veľkosť52-57

Helma NILS Extreme MTV62J ružová - história ceny a dostupnosti

Helma NILS Extreme MTV62J ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Helma NILS Extreme MTV62J ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?