Helma NILS Extreme MTV50 čierna

Helma NILS Extreme MTV50 čierna

Helma NILS Extreme MTV50 čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Helma NILS Extreme MTV50 čierna - popis produktu

Helma NILS Extreme MTV50 čierna NILS Extreme MTV50 je cyklistická prilba, ktorá vám zaistí bezpečnú jazdu na bicykli, kolobežke, korčuliach alebo skateboarde. MTV50 je vyrobená technológiou In-mold, pri ktorej sa polystyrén vstrekuje do polykarbonátovej škrupiny pri vysokej teplote a tlaku, čím sa vytvorí dokonalý spoj a výsledná prilba je extrémne ľahká a pevná. V prípade nárazu sa energia rozloží na celý povrch prilby a ďalej sa prenáša cez penové vankúšiky. Prilba je k dispozícii v troch veľkostiach a má systém na jednoduché nastavenie obvodu hlavy otáčaním kolieska v zadnej časti prilby. Plastová pracka na dĺžkovo nastaviteľnom popruhu uľahčuje nasadzovanie a vyzliekanie MTV50. Predné otvory sú vybavené sieťkou, ktorá zabraňuje vniknutiu hmyzu. PARAMETRE Materiál PC, EPS, nylon, PP In-mold dizajn Dĺžkovo nastaviteľný popruh na bradu s prackou Nastavenie obvodu hlavy pomocou otočného kolieska 23 vetracích otvorov Odnímateľný štítok Výbava na bicykel » Prilby na bicykel » Helma NILS Extreme MTV50 čierna

Produkt Helma NILS Extreme MTV50 čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke Nils Extreme, je vyrobený vo veľkosti 58-61.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické helmy, vyrába ho značka Nils Extreme, je vyrobený vo veľkosti 58-61.

Helma NILS Extreme MTV50 čierna - parametre produktu

Veľkosť53-55
Veľkosť55-58
Veľkosť58-61
IntrastatPrilby SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby, Helmy, Cyklistické helmy
ZnačkaNils Extreme
Veľkosť58-61

Helma NILS Extreme MTV50 čierna - história ceny a dostupnosti

Helma NILS Extreme MTV50 čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Helma NILS Extreme MTV50 čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?