Hami mliečna kaša ryžová stracciatella 12+ 225g

Hami mliečna kaša ryžová stracciatella 12+ 225g

Hami mliečna kaša ryžová stracciatella 12+ 225g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hami mliečna kaša ryžová stracciatella 12+ 225g - popis produktu

Potravina na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 12. mesiaca, v prášku. Jedna porcia kaše denne tak pomáha postupne zavádzať nové chute obilnín či ovocia do jedálnička dieťaťa. Vhodná na večeru alebo raňajky.

  • Obsahuje obilniny (ryžu), ktoré sú prirodzeným zdrojom energie.
  • Zdroj vitamínu D a vápnika podľa požiadaviek legislatívy.
  • Bez konzervačných látok podľa zákona.
Použitie:
  1. Do taniera alebo misky sa naleje 160 ml prevarenej pitnej vody pre dojčatá vychladnutej na 50 °C.
  2. Za stáleho miešania (šľahania vidličkou) sa pridá 4-5 polievkových lyžíc (celkom 40 g) kaše Hami. Hustota kaše sa môže podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku.
  3. Dôkladne sa premieša a nechá chvíľu odstáť. Kašu podávajte deťom malou plastovou lyžičkou.

Na prípravu použite vždy len suchú lyžicu. Kašu pripravujte a podávajte vždy čerstvú. Nedojedenú porciu už opätovne nepodávajte, zlikvidujte ju.

Upozornenie:

Potravina má byť len súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Dôležité je dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu.

Informácia od dodávateľa:

Potravina na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 12. mesiaca, v prášku. Hami mliečna kaša ryžová stracciatella je vhodná ako chutná večera alebo raňajky pre malé brušká. Obsahuje obilniny (ryžu), ktoré sú prirodzeným zdrojom energie pre každý deň plný zážitkov. Jedna porcia kaše denne tak pomáha postupne zavádzať nové chute obilnín či ovocia do jedálnička dieťaťa. Dôkladne vybrané a kontrolované obilniny pre malé brušká. Zdroj vitamínu D a vápnika podľa požiadaviek legislatívy. Bez konzervačných látok podľa zákona. Bezgluténová.

 

Tento produkt nájdete v skupine Kaša pre dojčatá, patrí značke eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Produkt Hami mliečna kaša ryžová stracciatella 12+ 225g patrí do skupiny produktov Kaše pre dojčatá, patrí značke eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Hami mliečna kaša ryžová stracciatella 12+ 225g - parametre produktu

Hami mliečna kaša ryžová stracciatella 12+ 225g - história ceny a dostupnosti

Hami mliečna kaša ryžová stracciatella 12+ 225g - ďalšie zaujímavé produkty

Hami mliečna kaša ryžová stracciatella 12+ 225g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?