Hami príkrm Zelenina s teľacím mäsom 12+ 250g

Hami príkrm Zelenina s teľacím mäsom 12+ 250g

Hami príkrm Zelenina s teľacím mäsom 12+ 250g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hami príkrm Zelenina s teľacím mäsom 12+ 250g - popis produktu

Potravina na osobitné výživové účely pre dojčatá a malé deti. Mäsovo-zeleninový príkrm pre deti sterilizovaný od ukončeného 12. mesiaca.

  • mäkké kúsky pre rozvoj hryzenia
  • kompletné jedlo aj pre batoľatá
  • zo starostlivo kontrolovaných surovín a bez konzervačných látok.
Použitie:

Pri otvorení musí uzáver lupnúť. Pred ohriatím pohár otvoriť, zamiešať a ohriať (nevariť) napr. na vodnom kúpeli. Pred podávaním skontrolovať teplotu! Už raz zohriatu časť ďalej neskladovať. Nespotrebované množstvo uchovávať v uzavretom pohári v chladničke a spotrebovať do 48 hodín. Nepoužívať kovovú lyžičku, sklenený pohár by sa mohol poškodiť.

Upozornenie:

Vhodné na konzumáciu od ukončeného 12. mesiaca, ak nezávislé osoby s lekárskou alebo farmaceutickou kvalifikáciou alebo kvalifikáciou v oblasti výživy, alebo iní odborníci zodpovední za starostlivosť o matku a dieťa neodporúčajú inak.

 

Produkt Hami príkrm Zelenina s teľacím mäsom 12+ 250g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zelené potraviny, patrí pod značku eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Hami príkrm Zelenina s teľacím mäsom 12+ 250g - parametre produktu

Hami príkrm Zelenina s teľacím mäsom 12+ 250g - história ceny a dostupnosti

Hami príkrm Zelenina s teľacím mäsom 12+ 250g - ďalšie zaujímavé produkty

Hami príkrm Zelenina s teľacím mäsom 12+ 250g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?