HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith #8367741

HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith #8367741

HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith #8367741

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith - popis produktu

Detská sedačka na bicykel HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith:Cyklosedačka HAMAX Zenith vám umožní užiť si vychádzku na bicykli aj s vašim dieťaťom. Vhodná je pre deti od 9 mesiacov a unesie až 22 kg. Určená je pre rámy s priemerom 28 – 40 mm. K bezpečiu pri jazde napomáha 3-bodový bezpečnostný pás, zatiaľ čo perfektný komfort zaručí pohodlné čalúnenie. Sedačka je vybavená výklenkom na prilbu, ktorý sa postará o pohodlné sedenie dieťaťa s prilbou na hlave bez toho, aby bola tlačená dopredu, a reflexnými prvkami. Prídavný doplnok potom chráni prsty pred špicami kolies. Cyklosedačka HAMAX Zenith poskytne deťom znamenitý komfort pri jazde na bicykli. Kľúčové vlastnosti detskej sedačky na bicykel s uzamykateľným zámkom HAMAX ZenithCyklosedačka vhodná pre deti od 9 mesiacovUnesie až 22 kgVhodná pre rámy s priemerom 28 – 40 mmK bezpečiu pri jazde napomáha 3-bodový bezpečnostný pásPerfektný komfort zaručí pohodlné čalúnenieSedačka HAMAX Zenith je vybavená výklenkom na prilbu a reflexnými prvkamiPrídavný doplnok chráni prsty dieťaťa pred špicami koliesNosnosť: 22 kgRozmery: 80 × 37 × 34 cm

Produkt HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith #8367741 patrí do skupiny produktov Detské bicykle od značky Hamax, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské sedačky, je v ponuke značky Hamax v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith #8367741 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sedačky na bicykel, patrí značke Hamax, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith - parametre produktu

HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith - história ceny a dostupnosti

HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith - ďalšie zaujímavé produkty

HAMAX s uzamykateľným zámkom Zenith - ako nakúpiť najvýhodnejšie?