GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - popis produktu

Set rúra a varná doska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210:Set rúra a varná doska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 jednoducho uvarí všetko, na čo budete mať chuť. Plynová varná doska poskytuje intenzívny ohrev, rýchlu a presnú reguláciu tepla a vysokú výhrevnosť. Jej klasický dizajn skvele doplní vašu kuchyňu. Zaujme vás 5 platničkami, s ktorými zvládnete navariť aj viac jedál. Je určená na zapustenie do kuchynskej dosky. Zatiaľ čo čierna farba pridá varnej doske moderný štýl, kvalitné materiály zase dlhú životnosť. Jej výrobným materiálom je čierne sklo a povrch dosky je tiež sklenený. Varná doska pracuje na 230 V, zemný plyn a propán-bután. Rozmery varnej dosky GUZZANTI majú 11,85 × 69 × 52 cm (v × š × h). Hlavné vlastnosti varnej dosky GUZZANTI Plynová doska je aj dnes stále veľmi obľúbená Varná doska bez rámčeka pôsobí moderne Matriálom povrchu dosky je sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo Na varenie môžete využiť 5 platničiek Farba dosky je čierna Pripojenie: 230 V, zemný plyn a propán-bután Rozmery varnej dosky GUZZANTI dosahujú 11,85 × 69 × 52 cm (v × š × h) Doska nie je pripravená na prepojenie s digestorom Na varnej doske GUZZANTI oceníte ďalšie funkcie než len obyčajné varenie. Varná doska nie je pripravená na prepojenie s digestorom. S varnou doskou GUZZANTI vás bude varenie baviť. Set rúra a varná doska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 s mnohými funkciami na prípravu skvelých pokrmov Set rúra a varná doska je v dnešnej dobe takmer povinnou súčasťou každej modernej kuchyne vďaka svojim nezastupiteľným funkciám a výhodám. Vstavaná teplovzdušná rúra GUZZANTI je ideálnym riešením pre každú modernú kuchyňu, ktorá vyniká svojou efektivitou, viacúčelovosťou a hospodárnosťou. Vďaka klasickému a univerzálnemu štýlu sa táto rúra ľahko začlení do vášho interiéru a stane sa elegantným doplnkom. Na prípravu všetkých vašich obľúbených jedál ponúka rúra objem 60 l. Vstavaná rúra GUZZANTI spadá do energetickej triedy A. Zásadné vlastnosti vstavanej rúry GUZZANTI Vstavaná rúra GUZZANTI vás zaujme svojím vzhľadom aj výkonom Celkový objem dosahuje 60 l Vstavaná rúra GUZZANTI sa pýši energetickou triedou A Je to teplovzdušná vstavaná rúra Vyžaduje odbornú montáž Vstavaná rúra GUZZANTI disponuje rozmanitými funkciami Nezáleží na tom, či pečiete kačicu alebo sa chystáte na tortu, vstavaná rúra GUZZANTI vám vždy umožní vybrať optimálny program. S teplovzdušnou rúrou môžete nielen piecť, ale aj ohrievať. Bezpečnosť a ľahká údržba na prvom mieste Vstavaná rúra GUZZANTI je navrhnutá s ohľadom na jednoduchú údržbu a bezpečnosť pri každodennom používaní. Zabudovaný ochladzovací systém zaručí, že sa nenávratne nepoškodia časti kuchynskej linky v blízkosti rúry. Programy: pravý horúci vzduch Farba: čierna Rozmery: 59,5 × 59,5 × 54 cm (v × š × h) Poznámka k inštalácii Je potrebná odborná montáž elektrikárom a plynárom.

Produkt GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 patrí do skupiny produktov Varné dosky, patrí pod značku GUZZANTI v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Plynové varné dosky, je v ponuke značky GUZZANTI, v ponuke predajcu Alza.sk.

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - parametre produktu

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - história ceny a dostupnosti

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - ďalšie zaujímavé produkty

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8210 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?