GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - popis produktu

Set rúra a varná doska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209:Set rúra a varná doska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 vám pomôže ľahko a rýchlo uvariť vaše obľúbené jedlá. Plynová varná doska ponúka rýchly a intenzívny ohrev, vysokú výhrevnosť a nízku spotrebu energie. Jej klasický dizajn bude skvelým doplnkom vašej kuchyne. Disponuje 4 platničkami, s ktorými zvládnete navariť aj viac jedál. Možno ju zabudovať do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba dodá varnej doske moderný vzhľad, kvalitné materiály zase vysokú odolnosť. Jej materiálom je čierne sklo a povrch dosky je tiež sklenený. Varná doska pri svojej práci využíva 230 V, zemný plyn a propán-bután. Rozmery varnej dosky GUZZANTI sú 10,85 × 59 × 52 cm (v × š × h). Kľúčové prednosti varnej dosky GUZZANTI Plynová doska sa aj dnes teší veľkej obľube Matriálom povrchu dosky je sklo, zatiaľ čo vzhľad dosky tvorí čierne sklo Pri varení môžete využiť 4 platničky Farba dosky je čierna Pripojenie: 230 V, zemný plyn a propán-bután Rozmery varnej dosky GUZZANTI majú 10,85 × 59 × 52 cm (v × š × h) Doska nie je pripravená na prepojenie s digestorom Na varnej doske GUZZANTI vám prídu vhod ďalšie rozšírené technológie. Varná doska nie je nachystaná na prepojenie s digestorom. S varnou doskou GUZZANTI sa od varenia už neodtrhnete. Set rúra a varná doska GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 s mnohými funkciami na prípravu skvelých pokrmov Set rúra a varná doska je v dnešnej dobe takmer nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne, a to vďaka svojim funkciám a výhodám, ktoré ponúka. Vstavaná teplovzdušná rúra GUZZANTI je moderné a praktické riešenie na prípravu jedál v kuchyni, ktoré zároveň ponúka efektivitu a hospodárnosť. Rúra sa pýši klasickým a elegantným štýlom, ktorý dodá vašej kuchyni unikátny vzhľad. Aby ste ľahko pripravili všetky svoje obľúbené jedlá, má rúra k dispozícii objem 60 l. Vstavaná rúra GUZZANTI sa pýši energetickou triedou A. Hlavné vlastnosti vstavanej rúry GUZZANTI Vstavaná rúra GUZZANTI sa hodí nielen ako funkčný, ale aj ako štýlový prvok do každej kuchyne Celkovo pojme až 60 l Vstavaná rúra GUZZANTI sa pýši energetickou triedou A Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru Potrebuje odbornú montáž Vstavaná rúra GUZZANTI je vybavená širokou škálou funkcií Bez ohľadu na to, či pečiete kačicu alebo tortu, vstavaná rúra GUZZANTI vám vždy ponúkne najlepší program na prípravu vášho jedla. Teplovzdušná rúra v sebe spája tie najlepšie vlastnosti na pečenie a ohrievanie. Bezpečnosť a ľahká údržba na prvom mieste Vstavaná rúra GUZZANTI je navrhnutá tak, aby bola bezpečná a ľahko sa udržiavala v čistote. Pomocou ochladzovacieho systému budete mať istotu, že sa nenávratne nepoškodia časti kuchynskej linky v blízkosti rúry. Programy: pravý horúci vzduch Farba: čierna Rozmery: 59,5 × 59,5 × 54 cm (v × š × h) Poznámka k inštalácii Bude potrebná odborná montáž elektrikárom a plynárom.

Produkt GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 patrí do skupiny produktov Varné dosky, patrí pod značku GUZZANTI v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Plynové varné dosky, je v ponuke značky GUZZANTI, v ponuke predajcu Alza.sk.

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - parametre produktu

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - história ceny a dostupnosti

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - ďalšie zaujímavé produkty

GUZZANTI GZ 8507 + GUZZANTI GZ 8209 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?