GORENJE IT643SYB AutoDetect

GORENJE IT643SYB AutoDetect

GORENJE IT643SYB AutoDetect

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GORENJE IT643SYB AutoDetect - popis produktu

Varná doska GORENJE IT643SYB AutoDetect:Pokukujete po kvalitnom spotrebiči do kuchyne, s ktorým bude príprava jedla rýchla, jednoduchá a zábavná? V tom prípade pre vás máme túto kvalitnú indukčnú dosku Gorenje IT643SYB. Je vyrobená v modernom čiernom dizajne, vďaka čomu krásne zapadne do akejkoľvek kuchyne. Disponuje širokou škálou inteligentných technológií a funkcií, ktoré maximálne zefektívnia jej používanie.   Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky Gorenje IT643SYBKvalitná indukčná doska v modernom dizajne4 varné zónyDotykové ovládanieBridgeZone – prepojenie varných zónPowerBoost funkcia – extra výkon varnej zónyStayWarm – udržiavanie teploty 70 °CSoftMelt – šetrné rozpúšťanie 42 °CČasovačUkazovateľ zvyškového tepla a detská zámkaŠpičkové funkcie indukčnej doskyOkrem toho, že je indukčná platňa Gorenje naozaj vydarený dizajnový kúsok, uchováva v sebe širokú škálu moderných technológií a funkcií, ktoré všetko uľahčia. Asi najväčšou prednosťou je praktická funkcia BridgeZone. Po jej aktivácii sa varné zóny vzájomne prepoja a vytvoria tak viac priestoru na varenie a miesto pre väčšie nádoby. BoilControl je progresívna varná automatika, ktorá sa postará o rýchly počiatočný ohrev jedla. Bez ohľadu na nastavenú úroveň ohrevu sa spustí maximálny výkon zóny. Výkon postupne klesá, až sa dostane na požadovanú úroveň ohrevu. Jedlo sa tak ohreje rýchlejšie a vy nemusíte stále „ladiť“ potrebné nastavenia. Samozrejmosťou je aj detská zámka, časovač či indikácia zvyškového tepla.

INDUKČNÁ VARNÁ PLATŇA. ChildLock Pro - Bezpečnosť vždy na prvom mieste. Funkcia ChildLock Pro je navrhnutá špeciálne pre rodiny s malými deťmi. Už sa nemusíte báť, keď necháte deti v kuchyni bez dozoru, pretože táto funkcia im

Produkt GORENJE IT643SYB AutoDetect patrí do skupiny produktov Varné dosky, patrí pod značku GORENJE.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Indukčné varné dosky, vyrába ho značka GORENJE.

Produkt GORENJE IT643SYB AutoDetect má priradený EAN kód 3838782175244.

GORENJE IT643SYB AutoDetect - parametre produktu

GORENJE IT643SYB AutoDetect - história ceny a dostupnosti

GORENJE IT643SYB AutoDetect - ďalšie zaujímavé produkty

GORENJE IT643SYB AutoDetect - ako nakúpiť najvýhodnejšie?