GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna

GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna

GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna - popis produktu

Gobik Absolute 5.0 dámske krátke nohavice na traky, koncepcia a charakter odevu zostávajú nezmenené, ale s vylepšením niektorých estetických prvkov, ako je dizajn zadnej časti trakov a začlenenie niektorých vylepšení v páse. Sú odolné, pružné a priedušnejšné. Obsahujú reflexný prúžok všitý na konci a vo vnútri silikónový lem s označením značky GOBIK. Tieto šortky Absolute 5.0 Bib obsahujú vložku K10 navrhnutú exkluzívne pre Gobik spoločnosťou Elastic Interface® s karbónovou tkaninou E.I.T, ktorá je antistatická, ultra priedušná a antibakteriálna vďaka použitiu karbónových priadzí. Okrem toho sa jej dve rôzne hustoty dokonale prispôsobia anatómii cyklistu. BENEFIT: s trakmi, silikónové ukončenia, ploché švy, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, ľahké, elastické, antistatické, aerodynamické, antibakteriálne, VYUŽITIE: univerzálne, MTB, cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +17°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +35°C, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: vtkané logo, reflexné prvky, penová vložka, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: K9 cyklovložka, Karbónové vlákna, POHLAVIE: dámske

Produkt GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky Gobik, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Gobik, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna patrí do skupiny produktov Dámske krátke nohavice, patrí značke Gobik, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, XS, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je navrhnutý female.

GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dámske nohavice, Krátke nohavice, Dámske krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaGobik
VeľkosťL, M, S, XL, XS
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna - história ceny a dostupnosti

GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

GOBIK Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ABSOLUTE 5.0 K9 W - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?