GIRO Cyklistická prilba - TREMOR - čierna

GIRO Cyklistická prilba - TREMOR - čierna

GIRO Cyklistická prilba - TREMOR - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 56,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIRO Cyklistická prilba - TREMOR - čierna - popis produktu

Keď je každý obrubník alebo koreň kameňom úrazu a každý kúsok hliny si koleduje o šmyk, detská prilba Tremor je tu na to, aby vám vyčarila úsmev na tvári, aj keď to trochu preženiete. Pretože chceme, aby sa mladí cyklisti cítili pri svojich prvých jazdách bezpečne, vybavili sme ju rovnakými technológiami ako modely pre dospelých. Ľahká škrupina je vyrobená technológiou In-mold a nastaviteľný upínací systém Roc Loc Sport sa pomocou sťahovacieho kolieska ľahko prispôsobí tvaru hlavy. Upínací systém Roc Loc® Sport In-mold konštrukcia VENTILÁCIA 18 otvorov VLASTNOSTI Odnímateľný zorník, reflexné prvky, rýchloschnúca vložka, sieťka proti hmyzu VEĽKOSŤ univerzálna detská (47-54 cm) POHLAVIE: detské

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické prilby, patrí značke Giro, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

GIRO Cyklistická prilba - TREMOR - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby
ZnačkaGiro
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

GIRO Cyklistická prilba - TREMOR - čierna - história ceny a dostupnosti

GIRO Cyklistická prilba - TREMOR - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

GIRO Cyklistická prilba - TREMOR - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?