GIRO Cyklistická prilba - REVEL - šedá/biela

GIRO Cyklistická prilba - REVEL - šedá/biela

GIRO Cyklistická prilba - REVEL - šedá/biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIRO Cyklistická prilba - REVEL - šedá/biela - popis produktu

Revel je cenovo dostupná športová prilba, ktorá má dizajnové prvky špičkových terénnych a cestných prilieb. Skvelé odvetrávanie a legendárne prispôsobenie hlavy značky Giro vám spríjemnia každú jazdu na bicykli. Bezpečnosť zaisťuje konštrukcia In-mold a upínací systém Roc Loc Sport. Technológia MIPS dostupná vo vybraných farbách. Systém MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) poskytuje zvýšenú ochranu proti rotačným silám pôsobiacim na hlavu. Viac na www.MIPSprilby.cz. Športový tlmiaci systém Roc Loc® In-mold konštrukcia VENTILÁCIA 22 otvorov VLASTNOSTI Pripínací štítok, reflexná nálepka VEĽKOSŤ univerzálna dospelá (54-61 cm) POHLAVIE: unisex

Produkt GIRO Cyklistická prilba - REVEL - šedá/biela patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke Giro, vo farbe biela, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

GIRO Cyklistická prilba - REVEL - šedá/biela - parametre produktu

Farbašedá/biela
Veľkosťšedá/biela
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby
ZnačkaGiro
Farbabiela, šedá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

GIRO Cyklistická prilba - REVEL - šedá/biela - história ceny a dostupnosti

GIRO Cyklistická prilba - REVEL - šedá/biela - ďalšie zaujímavé produkty

GIRO Cyklistická prilba - REVEL - šedá/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?