Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové

Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové

Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,29 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové - popis produktu

Loptičky na stolný tenis Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové: Pre hobby stolných tenistov tu máme pripravenú sadu loptičky na ping-pong Giant Dragon SILVER 40+. Loptičky sú vyrobené z kvalitného plastového materiálu. Zodpovedajú 1 hviezdičke, čo značí, že sú vhodné na tréning začínajúcich alebo rekreačných hráčov, ktorí si osvojujú základy stolného tenisu. Triedy loptičiek na stolný tenis zodpovedajú rozmedzí 1 až 3, pričom čím vyššie číslo, tým profesionálnejšia úroveň. Farba loptičiek na stolný tenis Giant Dragon SILVER 40+ je oranžová, ktorá je vhodná na rekreačné alebo tréningové účely. V balení nájdete 6 ks loptičiek na stolný tenis Giant Dragon SILVER 40+.  Kľúčové vlastnosti loptičiek na stolný tenis Giant Dragon SILVER 40+Loptičky na stolný tenis Giant Dragon SILVER 40+ sú vyrobené z kvalitného plastuZodpovedajú 1 hviezdičkeSú vhodné pre začínajúcich a rekreačných hráčovLoptičky Giant Dragon SILVER 40+ majú oranžovú farbuUžijete ich aj na profesionálne súťažeV balení nájdete hneď 6 ks loptičiek

Produkt Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové patrí do skupiny produktov Stolný tenis, vyrába ho značka Giant Dragon, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tenisové loptičky, patrí značke Giant Dragon, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové - parametre produktu

Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové - história ceny a dostupnosti

Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové - ďalšie zaujímavé produkty

Giant Dragon SILVER 40+ 1-STAR, Oranžové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?