Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR

Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR

Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR - popis produktu

Loptičky na stolný tenis Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR: Pre náruživých stolných tenistov tu máme pripravenú súpravu loptičiek na ping-pong Giant Dragon PLATINUM 40+. Loptičky sú vyrobené z kvalitného plastového materiálu. Zodpovedajú trom hviezdičkám, čo značí, že sú vhodné pre pretekárskych a ambicióznych hráčov na zdokonaľovanie techniky. Triedy loptičiek na stolný tenis zodpovedajú rozmedziu 1 až 3, pričom čím vyššie číslo, tým profesionálnejšia úroveň. Farba loptičiek na stolný tenis Giant Dragon PLATINUM 40+ je biela, čo zodpovedá normám pre súťažné stretnutia. V balení nájdete 6 ks loptičiek na stolný tenis Giant Dragon PLATINUM 40+.  Kľúčové vlastnosti loptičiek na stolný tenis Giant Dragon PLATINUM 40+Loptičky na stolný tenis Giant Dragon PLATINUM 40+ sú vyrobené z kvalitného plastuZodpovedajú trom hviezdičkámSú vhodné pre pretekárskych aj profesionálnych hráčovLoptičky Giant Dragon PLATINUM 40+ majú bielu farbuVyžijete ich na pretekyV balení nájdete až 6 ks loptičiek

Produkt Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR patrí do skupiny produktov Stolný tenis, vyrába ho značka Giant Dragon, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tenisové loptičky, patrí značke Giant Dragon, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR - parametre produktu

Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR - história ceny a dostupnosti

Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR - ďalšie zaujímavé produkty

Giant Dragon PLATINUM 40+ 3-STAR - ako nakúpiť najvýhodnejšie?