GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml

GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml

GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml - popis produktu

Sada vlasovej kozmetiky GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml:Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Posilňujúca súprava vlasovej kozmetiky Garnier Fructis Vitamin & Strength 1 125 mlTrápia vás slabé a poškodené vlasy, ktoré majú sklony k lámavosti a vypadávaniu? Potom určite vyskúšajte posilňujúcu súpravu vlasovej kozmetiky Garnier Fructis Vitamin & Strength, ktorá ponúka starostlivosť o slabé vlasy s tendenciou vypadávať kvôli ich lámavosti. V posilňujúcej súprave vlasovej kozmetiky nájdete šampón, bezoplachovú masku 10 v 1, balzam a sérum. Všetky prípravky radu Fructis Vitamin & Strength obsahujú výťažky z červeného pomaranča, vysokú dávku vitamínu C a biotínu. Červený pomaranč dodá vašim vlasom energiu, vitamín C a biotín stimulujú rast a posilňujú vlasy, ktoré sú potom menej náchylné na vypadávanie a lámanie. Garnier Fructis Vitamin & Strength prináša cielenú starostlivosť o viditeľne posilnené vlasy od korienkov po končeky. Posilňujúci šampón na vlasy 400 mlPosilňujúci šampón na vlasy Garnier Fructis Vitamin & Strength sa dodáva v balení s objemom 400 ml. Nanáša sa na mokré vlasy, jemne vmasíruje a následne opláchne. Posilňujúci balzam na vlasy 200 mlPosilňujúci balzam na vlasy Garnier Fructis Vitamin & Strength sa dodáva v balení s objemom 200 ml. Nanáša sa na umyté vlasy po celej ich dĺžke. Následne sa oplachuje. Maska na vlasy 10 v 1 400 mlPosilňujúca maska na vlasy Garnier Fructis Vitamin & Strength sa dodáva v balení s objemom 400 ml. Nanáša sa na mokré alebo suché vlasy, aplikuje sa do dĺžok alebo na končeky. Bez oplachovania. Nanášanie vám uľahčí praktická pumpička. Sérum na vlasy 125 mlPosilňujúce sérum na vlasy Garnier Fructis Vitamin & Strength sa dodáva v balení s objemom 125 ml s praktickým kvapkadlom. Nanáša sa na pokožku hlavy a mokré, alebo suché vlasy v dávke 4 – 5 kvapiek (v prípade potreby je možné použiť viac séra). Môže byť použité denne, alebo ako občasná starostlivosť. Kľúčové vlastnosti posilňujúcej súpravy Garnier Fructis Vitamin & StrengthCielená starostlivosť o slabé vlasy s tendenciou vypadávať kvôli ich lámavostiGarnier Fructis Vitamín & Strength s výťažkami z červeného pomaranča, vitamínom C a biotínomSúprava obsahuje šampón, bezoplachovú masku 10 v 1, balzam a sérumČervený pomaranč dodá vlasom energiu, vitamín C a biotín stimulujú rast a posilňujú vlasySúprava Garnier Fructis Vitamín & Strength pre viditeľne posilnené vlasy od korienkov po končeky

Produkt GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml patrí do skupiny produktov Vlasová kozmetika, vyrába ho značka GARNIER, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml - parametre produktu

KategóriaVlasová kozmetika
ZnačkaGARNIER
E-shopAlza.sk

GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml - história ceny a dostupnosti

GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml - ďalšie zaujímavé produkty

GARNIER Fructis Vitamin & Strength - Posilňujúca sada, 1 125 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?