GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml

GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml

GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml - popis produktu

Sada vlasovej kozmetiky GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml:Stavte na silu prírody a vyskúšajte sadu vlasovej kozmetiky GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Set. Súčasťou sady je šampón, balzam na vlasy a maska na vlasy. Produkty obsahujú 97 % zložiek prírodného pôvodu a vďaka svojmu prírodnému zloženiu neobsahujú silikóny ani umelé farbivá. GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Set je teda čisto vegánsky produkt. Po ich použití budú vaše dlhé vlasy žiariť čistotou a zdravím.  Fructis Hair Food Pineapple Set ocenia všetci, ktorí chcú zregenerovať svoje poškodené vlasy. Súprava je tiež vhodná pre ženy aj mužov.  Kľúčové vlastnostivlasovej kozmetiky GARNIER Fructis Hair Food PineappleSetGARNIER Fructis Hair Food Pineappleobsahuje 97 % zložiek prírodného pôvoduSúčasťou sady je šampón, balzam a maska na vlasyProdukty neobsahujú silikóny ani umelé farbiváGARNIER Fructis Hair Food Pineappleje vhodný pre vegánovVaše vlasy budú vďaka unikátnemu prírodnému zloženiu vyživené, hydratovanéFructis Hair Food PineappleSet je určený pre dlhé vlasy s rozstrapkanými končekmiŠampón GARNIER Fructis Hair Food Pineapple počas umývania vlasy vyživuje a hydratujeŠampón GARNIER Fructis Hair Food Pineapple počas umývania vlasy vyživuje a hydratuje. Jemná pena šetrne, ale veľmi efektívne umýva vlasy a pokožku hlavy. Balzam GARNIER Fructis Hair Food Pineapple je špeciálne určený pre dlhé vlasy s rozstrapkanými končekmi. Jeho zloženie tak dodá vašim vlasom znamenitú výživu. Vyživujúca maska GARNIER Fructis Hair Food Pineapple vlasy okamžite hĺbkovo hydratuje, vyživuje a zjemňuje. Môžete ju používať ako kondicionér, masku a bezoplachovú starostlivosť. Pomôže vám s rozčesávaním vlasov a zanecháva ich hladké, žiarivé a zdravo vyzerajúce. Maska je určená na dlhé a lámavé vlasy.

Produkt GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml patrí do skupiny produktov Vlasová kozmetika, vyrába ho značka GARNIER, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml - parametre produktu

KategóriaVlasová kozmetika
ZnačkaGARNIER
E-shopAlza.sk

GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml - história ceny a dostupnosti

GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml - ďalšie zaujímavé produkty

GARNIER Fructis Hair Food Pineapple Súprava 1100 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?