Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená #6390022

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená #6390022

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená #6390022

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 123,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - popis produktu

Trekingové topánky Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená:Trekingové topánky Garmont Dragontail G-DryDámske trekingové topánky Garmont Dragontail G-Dry sa stanú ideálnou voľbou pre milovníkov chôdze po zaistených horských cestách a v ľahšom teréne. Iste ocenia aj fakt, že topánky sú tvorené z priedušného materiálu, ktorý v kombinácii s ďalšími technológiami poskytne perfektné pohodlie. Topánky Garmont Dragontail G-Dry udržia chodidlá v suchuČi už idete naľahko alebo so sebou nesiete väčšiu záťaž, topánky Garmont Dragontail G-Dry vás bez problémov ponesú v ústrety vášmu cieľu. Zvršok je vyrobený zo semišovej kože, odpudzuje vodu a odoláva nepriaznivému počasiu. Membrána G-DRY zaručí ochrannú bariéru s vodoodolnosťou až 10 000 mm a udrží tak chodidlá v suchu. Turistické topánky Garmont Dragontail G-Dry vás poženú vpredTuristické topánky Garmont Dragontail G-Dry disponujú medzipodrážkou dvojitej hustoty EVA, ktorá v kombinácii so stielkou FrameFlex Light zaistí optimálne odpruženie a stabilitu. Anatomicky orientovaný dizajn umožní schopnosť nohy stabilizovať, absorbovať nárazy a poháňať vás vpred. Trekové topánky Garmont Dragontail G-Dry ponúkajú maximálnu priľnavosťTrekové topánky Garmont Dragontail G-Dry sú vybavené gumovou podošvou, ktorá pri chôdzi poskytuje maximálnu flexibilitu a priľnavosť. Kombinuje v sebe odolnosť a kontrolu pri zachovaní skvelého pohodlia. Outdoorová obuv Garmont Dragontail G-Dry zaručí istý krokOutdoorová obuv Garmont Dragontail G-Dry je vhodná do všetkých typov terénu. Nesklame vás pri ľahkých skalných výstupoch, chôdzi v sutine ani v kamenistom teréne. Kľúčové vlastnosti turistických topánok Garmont Dragontail G-DryTuristické topánky vhodné do ľahkého terénuZvršok vyrobený z kvalitnej semišovej kožeMembrána G-DRY zaručí vodoodolnú bariéru s vodoodolnosťou až 10 000 mmMedzipodrážka dvojitej hustoty EVA zaistí optimálne odpruženie a stabilituAnatomicky orientovaný dizajn umožní schopnosť nohy stabilizovať a absorbovať nárazyGumová podošva poskytuje maximálnu flexibilitu a priľnavosťTrekingové topánky Garmont Dragontail G-Dry s pútkami uľahčujúcimi obutieFarebné vyhotovenie: modro-čierno-zelené

Produkt Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená #6390022 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená #6390022 patrí do skupiny produktov Turistická obuv, je v ponuke značky Garmont v ponuke e-shopu Alza.sk.

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - parametre produktu

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - história ceny a dostupnosti

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Garmont Dragontail G-Dry Frost Green/Green zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?