GAERNE Cyklistické tretry - CARBON TORNADO WIDE - čierna

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON TORNADO WIDE - čierna

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON TORNADO WIDE - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON TORNADO WIDE - čierna - popis produktu

Tretry Gaerne Tornado sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú funkčné a technické tretry pre prvotriedny výkon počas pretekov či tréningu. Tieto tretry sú veľmi ľahké, horná časť je tvorená mikrovláknom a perforovaná sieťovými vložkami, ktoré poskytujú vynikajúcu priedušnosť. Systém zapínania tvorí jedno mikroovládacie koliesko BOA L6 a lanko vyrobené z ocele. Anatomicky navrhnutá štruktúra päty sa nedeformuje a poskytuje tak stabilnú oporu. Reflexné prvky poskytujú maximálnu viditeľnosť v podmienkach s nízkym osvetlením. Vnútorná stielka je ultraľahká a ponúka vysoký komfort, priedušnosť a je vymeniteľná. Podrážka Gaerne EPS Lightweight Full Carbon je ultra ľahká a ultra tenká. Optimalizovaná väzba z uhlíkových vlákien zaisťuje, že každý watt energie sa prenáša na pedále. Stabilita chodidla sa zvyšuje vďaka tvaru podošvy v oblasti plantárneho oblúka. Štyri vetracie otvory zaručujú vetranie vo vnútri topánky. Podrážka má protišmykovú vložku v špičke a vymeniteľnú podložku v zadnej časti. Možnosti polohy zarážky sa v porovnaní s predchádzajúcou podrážkou zvýšili o 9 mm. Stupnica vytlačená na podošve vám umoží si ľahko zapamätať polohu kufrov. BENEFIT: univerzálna podrážka, spevnená päta, karbónová podrážka, VLASTNOSTI: priedušné, odľahčené, ZAPÍNANIE: upínacie koliesko, VYUŽITIE: cestná cyklistika, VÁHA: veľkosť 41 - 255 g, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: wide fit, nízka hmotnosť, reflexné prvky, priedušný jazyk, vymeniteľná vložka, pohodlný jazyk, DIZAJN: jedno-farebný, MATERIÁL: BOA® LP6, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické tretry, patrí značke GAERNE, je vyrobený vo veľkosti 42, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný male.

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON TORNADO WIDE - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaCyklistické tretry
ZnačkaGAERNE
Veľkosť42
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON TORNADO WIDE - čierna - história ceny a dostupnosti

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON TORNADO WIDE - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON TORNADO WIDE - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?