GAERNE Cyklistické tretry - CARBON CHRONO - čierna

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON CHRONO - čierna

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON CHRONO - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON CHRONO - čierna - popis produktu

Tieto tretry boli navrhnuté do najmenších detailov tak, aby splnili očakávania aj tých najnáročnejších cyklistov. Ultraľahká a ultra tenká podrážka EPS LIGHTWEIGHT FULL CARBON SOLE 12.0 z karbonového vlákna zabezpečí, že každý watt vašej energie bude efektívne využitý. Minimálna hrúbka podrážky skracuje vzdialenosť medzi nohou a pedálom. Tretry sú extrémne pohodlné vďaka inovatívnemu mikro-nastaviteľnému koliesku BOA, ktoré zaručuje presnosť, rýchlosť a individuálne nastavenie. Vrchná časť je vyrobená z mikrovlákna a spolu s anatomickým jazykom poskytuje jazdcovi vynikajúcu priedušnosť. Tretry sú kompatibilné s väčšinou dostupných pedálov.   BENEFIT: spevnená päta, protisklzová vrchná časť tretry, karbónová podrážka, EPS Lightweight Carbon podrážka, ZAPÍNANIE: upínacie koliesko, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: priedušný jazyk, vymeniteľná vložka, pohodlný jazyk, DIZAJN: jedno-farebný, MATERIÁL: BOA® Li2, Mikrovlákno, POHLAVIE: pánske

Produkt GAERNE Cyklistické tretry - CARBON CHRONO - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické tretry, patrí značke GAERNE, je vyrobený vo veľkosti 43, 5, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný male.

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON CHRONO - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaCyklistické tretry
ZnačkaGAERNE
Veľkosť43, 5
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON CHRONO - čierna - história ceny a dostupnosti

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON CHRONO - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

GAERNE Cyklistické tretry - CARBON CHRONO - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?