Dámske tréningové legíny z recyklovaných materiálov - čierne #9019073

Dámske tréningové legíny z recyklovaných materiálov - čierne #9019073

Dámske tréningové legíny z recyklovaných materiálov - čierne #9019073

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske tréningové legíny z recyklovaných materiálov - čierne - popis produktu

Dámske tréningové legíny - spoľahlivá podpora a pohodlie v každej fáze tréningu Hlavným cieľom tréningového oblečenia z tejto línie je poskytnúť pohodlie a podporu počas akéhokoľvek typu tréningu rôznej úrovne a intenzity. Vďaka rýchloschnúcim, elastickým materiálom a pohodlnému strihu poskytujú legíny úplnú voľnosť pohybu a umožňujú maximálne sústredenie a pohodlie počas cvičenia. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu. Väzba na oboch stranách interlokovej pleteniny je rovnaká. Materiál je odolný, ale zároveň mäkký, dobre prilieha a absorbuje vlhkosť. Legíny nemajú podšívku, preto sú ľahšie a vhodné na tréning v teplejších dňoch. Produkt má stredne vysoký pás a dlhé nohavice. Dámske fitness legíny sú vyrobené zo syntetického materiálu z recyklácie (84 % recyklovaný polyester), ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (16%) sú mierne elastické a pohodlne priliehajú k postave. Dámske legíny do posilňovne 4F s rýchloschnúcimi vláknami v technológii 4FDry, ktoré podporujú odvod vlhkosti smerom od tela. Vrecko kryté v páse slúži na uloženie nevyhnutných vecí, ako sú napríklad kľúče. Elastický pás bez regulácie. Pozrite si: Ako si vybrať bežecké legíny? Kompletná príručka Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Príručka: Druhy jogy - aký druh jogy si vybrať? Dámske tréningové legíny - VLASTNOSTI: stredne vysoký pás ponúkane veľkosti: XS-XL strih: slim, ktorý prilieha k telu dlhé nohavice produkt je vyrobený zo syntetického materiálu z recyklácie (84 % recyklovaný polyester), ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (16%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách bez podšívky kryté v páse vrecko na drobnosti pás bez regulácie rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Tento produkt nájdete v skupine Dámske legíny od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dámske tréningové legíny z recyklovaných materiálov - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaLegíny, Dámske legíny
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske tréningové legíny z recyklovaných materiálov - čierne - história ceny a dostupnosti

Dámske tréningové legíny z recyklovaných materiálov - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske tréningové legíny z recyklovaných materiálov - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?