Fialový rolovaný fondant s vanilkovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo
Mandľová múka Funcakes obsahuje 100 % mletých mandlí. Mandľový olej aj aróma sú dokonale zakonzervované. Jemná prísada je ideálna na výrobu pečiva, makróniek, muffins a ďalších výrobkov. | Priemerná hodnota na 100 gr | | | | Energetická hodnota | 2514 kJ | | | Energetická
Zelený krupicový cukor na zdobenie tort a zákuskov. | S FunCakes Colored Sugar Green dosiahnete efektné dekorácie na vaše torty, cupcakes, muffiny a ďalšie dezerty. Balené v praktickej cukorničke. | Uchovávajte pri teplote 8 ° C a 24 ° C v suchom prostredí. | Obsahuje: 80 g |
FunCakes Podložka na tortu štvorcová 35,6 cm Podložka na tortu je vhodná najmä na zdobenie a prenášanie narodeninových tort, rôznych dezertov, cukroviniek, sendvičov, kanapiek a iných jedál. Jej výhodou je, že vďaka povrchovej úprave, t. j. potiahnutiu kartónového základu
Oranžový krupicový cukor na zdobenie tort a zákuskov. | S FunCakes Colored Sugar Orange dosiahnete efektných dekorácií vášho torte, cupcakes, muffinov a ďalších dezertov. Balené v praktickej cukorničke. | Uchovávajte pri 8 ° C a 24 ° C v suchom prostredí. |
Extra jemná mandľová múka Funcakes obsahuje 100 % mletých mandlí. Mandľový olej aj aróma sú dokonale zakonzervované. Jemná prísada je ideálna na výrobu pečiva, makróniek, muffins a ďalších výrobkov. | Zloženie | mleté mandle (100%). Pre alergény pozri zložky
Cukrárske zdobenie v zimnej téme sa bude perfektne hodiť na vianočné dezerty a torty, rovnako je výbornou voľbou aj chystáte narodeninovú tortu v štýle rozprávky Frozen. | Zloženie | cukor, škrob (pšeničný, kukuričný, ryžový), ryžová múka, pšeničná múka, krupica
Deco melts modré čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne hodia na
Deco melts čierne čokoládové dukátiky majú lahodnú, krémovú chuť a oceníte ich pri výrobe čokoládových ozdôb, praliniek, pri stekajúcich polevách ale rovnako na namáčanie cake pops, ovocia, cookies, donuts a ďalších cukroviniek. Takto ozdobené dezerty sa perfektne
Biely fondán od Funcakes je dokonalým riešením pre vaše dokonalé snehobiele torty. Dodávame ho v robustnom 2,5 kg balení, takže vystačí aj na väčšiu tortu. Vďaka jemnej štruktúre a poddajnosti je fondán FunCakes veľmi pružný, hladký a ľahko sa používa. Fondán je pomerne
Biely rozvaľkaný fondán je predpripravená hmota, ktorú stačí položiť priamo na tortu. Vďaka tomu, že je fondán rozvaľkaný manipulácia s ním veľmi jednoduchá a zvládne ju každý domáci cukrár. Fondán bielej farby je ideálny na tvorbu slávnostných alebo svadobných tort
Set desiatich cukrárskych vreciek určených na trezírovanie. Jednorázové cukrárske vrecúška môžete plniť krémom, šľahačkou aj nátierkami. Pomocou vrecúška a cukrárskej špičky vytvoríte originálne sladké aj slané dezerty, ktoré ohúria na každej spoločenskej udalosti
| | Ganache je francúzska čokoládová poleva, ktorá oproti bežným polevám prináša viacero výhod a stáva sa čoraz populárnejšou medzi cukrármi. Polevu ganache možno použiť ako plnku do krémov, polevu na cheesecake, torty, cupcakes alebo ako náplň dezertov. | Postup | Hotovú bielu
Hotový tmavomodrý vyvaľkaný fondán z FunCakes. | Poznáte už hotové lístkové cesto? Stačí ich len rozbaliť z obalu a môžete začať plniť napríklad závin alebo listovú roládu... Na podobnom princípe funguje aj toto hotové valcované pečivo. Vysokokvalitný fondán z Holandska
| Snehové vločky modré a biele sú jedlou dekoráciou a je možné nimi ozdobovať torty, zákusky, muffins, donuts alebo cupcakes, s vločkami dotvoríte detaily na tortách so zimnou alebo vianočnou tématikou. Je možné ich pripevňovať jedlým lepidlom, kráľovskou glazúrou alebo
Peppermintová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Forma na čokoládové pralinky - Pery | Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite
Obľúbené, tradičné cukrárske zdobenie vynikne hlavne na dezertoch, cake pops, donuts alebo krémových zákuskoch. Je vhodné na zdobenie bokov tort. Zdobenie je ideálne na všetky spoločenské udalosti. | Zloženie | cukor, dextróza, škrob (pšeničný, kukuričný, ryžový),
Potravinárska želatína určená na sladké a slané výrobky. Vhodná na použitie: želé torty a dezerty, poháre, aspik, peny, na stužovanie šľahačkových krémov, plniek a ďalších. Želatínu nie je možné používať v kombinácii s nasledujúcimi čerstvými plodmi: ananás, kivi,
Čučoriedková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Ochucovacia pasta s príchuťou Maracuja je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto
| | Podložka je vyrobená z kartónu s elegantne vyzerajúcim strieborným povrchom. Podložka je z pevnejšieho materiálu čo zabezpečí, že udrží aj ťažšie torty. Strieborná okrúhla podložka dodá tortám luxusnejší vzhľad a vynikne hlavne pri slávnostných a svadobných
Práškový cukor v cukrárskej kvalite je ideálny na výrobu kráľovskej polevy alebo maslového krému. Poprášte si Vašu pracovnú plochu trochou práškového cukru, z ktorého ľahko vyvaľkáte marcipán alebo fondán. Viete ju použiť ako sladkú polevu na koláče, palacinky, vafle
Silikónová forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu,
Mandarínková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Pomarančová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Karamelová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Pistáciová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Vanilková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Dextróza či hrozový cukor je výborná a zdravá náhrada cukru, jedná sa o monosacharid s vysokým glykemickým indexom. Nahrádza cukor a je výborný pri pečení cukroviniek všetkého druhu. | Zloženie | 100% dextróza | Obsah | 200 g | Alergény | Môže obsahovať stopy: lepku, vajec a orechov. |
Ochucovacia pasta s príchuťou Tiramisu je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodá lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Je vhodná na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Mätová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť lístkami
Banánová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť kolieskami
Kokosová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť strúhaným
| Mangová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
| Cukrárske zdobenie Halloween ideálne na posypanie tort s halloweenskou tématikou. Vhodné na posypanie tort, krémových dezertov, donuts, cupcakes, zmrzlín a ďalších cukroviniek. | Zloženie | cukor, dextróza, ryžová múka, glukózový sirup, rastlinný olej a tuk (repkový),
Ovocná ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť malinami alebo
Ochucovacia pasta z ruží je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Podložka je vyrobená z kartónu s elegantne vyzerajúcim strieborným povrchom. Strieborná podložka dodá tortám luxusnejší vzhľad a vynikne hlavne pri slávnostných a svadobných tortách. | Rozmer: priemer 35 cm, hrúbka 4 mm
100% prírodná oriešková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto
Ochucovacia pasta s príchuťou Mojito je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť mätou
Mascarpone ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť makrónkami,
Cukrárske zdobenie Princess je ideálne na posypanie tort s dievčenskou a rozprávkovou tématikou. Vhodné na posypanie tort, krémových dezertov, donuts, cupcakes, zmrzlín a ďalších cukroviniek. | Zloženie | cukor, dextróza, ryžová múka, glukózový sirup, rastlinný olej a tuk
Vynikajúci vanilkový jednoduchý koláč, ktorý je vhodný nielen pre vegánov. Po upečení ho môžete dozdobiť, ovocím, vanilkou, sladkými prelivmi alebo orieškami. Produkt je vhodný pre vegánov a vegetariánov. | Postup | Vyhrejte si rúru na 180 ° C. Zmiešajte 400 g zmesi, 160 ml vody
Cukrové zdobenie Lebky je obľúbenou dekoráciou halloweenskych dezertov, cupcakes a muffins. Zdobením s lebkami potešíte nejednu oslávenkyňu či oslávenca. Set obsahuje 9 ks rôznych cukrových ozdôb. Produkt je bezlepkový a vhodný pre vegetariánov. | Zloženie: | cukor (68%),
Cukrárske zdobenie Halloween ideálne na posypanie tort s halloweenskou tématikou. Vhodné na posypanie tort, krémových dezertov, donuts, cupcakes, zmrzlín a ďalších cukroviniek. | Zloženie | cukor, škrob (pšeničný, kukuričný, ryžový), ryžová múka, pšeničná múka,
Cukrové vianočné zdobenie je ideálne na dozdobenie vianočných cukroviniek a dezertov. S jedlou dekoráciou dodáte hravý vzhľad Vašim cupcakes, muffins, donuts, makróniek alebo iných dezertov. | Zloženie | cukor, škrob (pšenica, kukurica, ryža), dextróza, pšeničná múka,
Podložka je vyrobená z kartónu s hravo vyzerajúcim modrým povrchom. Modrá podložka dodá tortám hravší vzhľad a vynikne hlavne pri slávnostných, detských ale aj svadobných tortách. | Rozmer: priemer 25 cm
Krabica na tortu | | oddelené veko | vyrobené z pevného kartónu | pri bežnom používaní je možné opätovne použiť | rozmery: 25,9 x 25,9 x 15 cm |
Šľahačková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Hotová prášková zmes na prípravu chrumkavého karamelového koláča. Cesto je možné použiť aj na prípravu muffins jednoducho cesto nalejte do polovice košíčkov tie vložte do formy na muffiny a dajte zapiecť. | Postup | Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu, zohrejte rúru na
Jedlý zelený fix na zdobenie jemných detailov na tortách, potiahnutých dezertoch a sušienkach. | FunCakes Jedlé pero FunColours Brush Food Pen je pero naplnené jedlým inkoustem, ktoré možno použiť na vytváranie drobných detailov, textov, čiar a ďalších prvkov na koláčoch,
Cukrárske zdobenie v ružovom glamour prevedení je ideálne na posypanie tort s dievčenskou a rozprávkovou tématikou. Vhodné na posypanie tort, krémových dezertov, donuts, cupcakes, zmrzlín a ďalších cukroviniek. | Zloženie | | cukor, dextróza, škrob (pšenica, kukurica), ryžová
Agar je prírodný rastlinný produkt, ktorý slúži ako adekvátna náhrada želatíny, neobsahuje zložky zvieracieho pôvodu preto je vhodný pre vegánov. Želírovací prípravok Agar z morských rias je vhodný na povrch zákuskov aj do aspikov, želírovanie ovocia a mnoho ďalšieho. Má
Čokoládová poleva v praktickej tube je okamžite pripravená k použitiu. Môžete ňou vytvárať stekajúci efekt na tortách, mini tortičkách, dezertoch, donuts, cupcakes, cookies a mnoho ďalšieho. Má výbornú čokoládovú chuť a je možné ňou plniť aj formičky na pralinky a
Jahodová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť jahodami, aby
Cukrárske košíčky na pečenie s originálnou potlačou sú vhodné na akúkoľvek príležitosť, keď chcete svojich hostí potešiť pralinkami, muffins, cupcakes a ďalšími sladkosťami. Na dosiahnutie optimálneho výsledku použite formu na muffiny. | Obsah: 48 ks | Rozmer: 5 cm
Krabica na tortu | | oddelené veko | vyrobené z pevného kartónu | pri bežnom používaní je možné opätovne použiť | rozmery: 33 x 33 x 15,2 cm |
Cukríky zdobené cukrovinkami na princeznovskú párty. | Upečte si dokonalé princeznovské košíčky v týchto krásnych košíčkoch na pečenie od FunCakes! Ružové koláčiky na pečenie majú zábavný vzor koča, hradu, šiat a ďalších motívov. Ideálne pre narodeniny princeznej!
Potravinárske fixky Tangerine Po otvorení odporúčame uchovávať v chladničke. Slúži k domalovaný detailov
Biela modelovacia hmota na kvetiny je ideálna na tvorbu bielych ruží, listov alebo figúrok. Vďaka textúre je pasta vhodná na jemné tvary, ale stále dostatočne pevná na modeláciu. Hmotu je možné prefarbovať potravinárskymi farbivami podľa preferencie. Produkt. neobsahuje lepok a
Jedlú posypovú dekoráciu v tvare srdiečok môžete použiť na posypanie cupcakes, cake pops, zmrlín, tort a ďalších zákuskov. Výborne sa hodí pri dekorovaní valentínskych, svadobných a romantických tort. | Zloženie | cukor, ryžová múka, olej (repkový, hydrogenovaný),
Gumpasta je biela profesionálna hmota určená pre cukrárov na modeláž kvetov a jemných tvarov. Gumpastu je možné použiť na modelovanie kvetov, lístkov, jedlých dekorácií. Má hodvábnu, elastickú štruktúru, jej unikátna snehobiela farba je výborná pri tvorbe svadobných tort a
Masívna krabica určená predovšetkým na uchovávanie a prenášanie veľkých svadobných alebo narodeninových tort. Krabička obsahuje oddelené veko, vďaka tomu je vkladanie napr. zdobených svadobných tort jednoduché. | Krabicu je možné pri bežnom používaní opätovne
S vianočným cukrovým zdobením vo vianočných dizajnoch efektne dotvoríte vianočné pečivo a torty. Cukrové zdobenie je možné pripevniť pomocou jedlého lepidla alebo kráľovskej glazúry. Produkt neobsahuje lepok. | Obsah: 12 ks | Zloženie | cukor (96%), prášok z vaječných bielkov,
Marcipán Natural určený na poťahovanie, modelovanie alebo dekorovanie figúrok, jedlých dekorácií alebo vypichovanie tvarov za studena. Mandle sú v marcipáne obsiahnuté v pomere 20 %. Marcipánovú hmotu je možné farbiť všetkými druhmi potravinárskych farbív alebo zosvetliť
Rafinovaný práškový cukor má jemnejšiu štruktúru ako bežný cukor. Je výborný pri výrobe polevy, na pečenie, zdobenie, pri práci s fondánom a modelovacími hmotami. | Zloženie | cukor (95%), glukózový sirup (sušený). | Alergény | Môže obsahovať stopy: lepok, vajce, sóju, mlieko a
Podložka je vyrobená z kartónu s hravo vyzerajúcim zeleným povrchom. Zelená podložka dodá tortám hravší vzhľad a vynikne hlavne pri slávnostných, detských ale aj svadobných tortách. | Rozmer: priemer 30,5 cm
Vanilínový cukor je cukor s vanilkovou príchuťou, dodá lahodnú vanilkovú chuť plnkám, krémom, cestám alebo ho možno využiť na posypanie dezertov, koláčov a tort. | | obsah: 250 g | | Zloženie | cukor (99,8%), aróma, glukózový sirup. Môže obsahovať stopy: lepok, vajcia, arašidy,
Zmes na výrobu perníkov, ocení každý začínajúci cukrár. Samotná príprava je jednoduchá a zvládne ju každý. Hotové perníky stačí už len ozdobiť kráľovskou glazúrou, posypmi alebo jedlými dekoráciami. | Postup | Zmiešajte 500 g zmesy, 1 vajce, 60 g masla a 60 ml vody,
Zmes na výrobu obľúbených cupcakes, bez lepku. Po upečení výborne chutia a môžu byť ďalej ozdobované fondánom, cukrovým zdobením, posypom, krémom,polevami, čokoládou, jedlými dekoráciami, ovocím alebo marmeládou. Pri zdobení s marcipánom alebo fondánom použite na
Kúsky horkej čokolády využijete pri namáčaní cakepops, vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts, do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. | Postup | Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v
Ružový cukor kryštál na zdobenie vašich tortových kreácií. | Praktická plastová cukornička obsahuje 80 g barevního cukru vhodné na ozdobu tort, cukrovinky, koláčov, muffinov a dalšícb sladkých dobrôt. | Zloženie: cukor, farbivo E120, invertný cukrový sirup. | Skladujte pri 8 ° C a
S vianočným cukrovým zdobením v tvare čiapok efektne dotvoríte vianočné pečivo a torty. Produkt neobsahuje lepok. | Obsah: 12 ks | Zloženie | cukor (96%), prášok z vaječných bielkov, voda, stabilizátor: E336, zahusťovadlo: E414, farba: svetlica, E163, E120, prírodná aróma
Fialový marcipán určený na poťahovanie, modelovanie alebo dekorovanie figúrok, jedlých dekorácií alebo vypichovanie tvarov za studena. Mandle sú v marcipáne obsiahnuté v pomere 20 %. Marcipánovú hmotu je možné farbiť všetkými druhmi potravinárskych farbív alebo zosvetliť
Kúsky mliečnej čokolády využijete pri namáčaní cakepops, vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts, do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. | Postup | Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v
Čokoládovými guličkami môžete zdobiť košíčky, torty, tartaletky a ďalšie dezerty. Hotové čokoládové guličky sú chutnou dekoráciou tort a koláčov. Je možné ich farbiť jedlými farebnými sprejmi alebo prachovými farbivami a docieliť tak zaujímavý a originálny
Hotová zrkadlová poleva určená na domáce použitie ihneď pripravená k použitiu. Vytvorí krásny lesklý povrch torty alebo dezertu, torty s mirror polevou sú originálnym a chutným dezertom na narodeninové oslavy, svadby a ďalšie spoločenské udalosti. Polevu je možné
Farebný metalický strieborný cukor kryštál. | S týmto strieborne sfarbeným cukrom od spoločnosti FunCakes dosiahnete efektných dekorácií vášho torte, cupcakes, muffinov a ďalších dezertov. Balené v praktickej cukorničke. | Obsah: 80 gramov. | Uchovávajte pri 8 ° C a 24 ° C v suchom
| Roztomilými morskými zvieratkami hravo ozdobíte cupcakes, tartaletky, muffins a ďalšie dezerty či cukrovinky určené na detskú oslavu. Výborne sa hodia na modré a biele poťahované torty. Sada obsahuje figúrky štyroch rôznych morských živočíchov. Produkt neobsahuje
Sada ružových farebných hmôt na poťahovanie a modelovanie obsahuje 5 rôznych farebných intenzít ružovej farby. Vďaka svojej povrchovej úprave je ideálnym pomocníkom na prekrytie tort, zákuskov ale rovnako aj pri výrobe figúrok, jedlých dekorácií, okvetných listov, kvetín,
Perličkový cukor vytvára chrumkavý zážitok cukrovinkám a môže byť použitý na dozdobenie škoricového pečiva,cookies, muffins a ďalších sladkých dezertov. | Priemerná výživová hodnota na 100 g | | | | Energetická hodnota | 1664 kJ | | | Energetická hodnota | 398 kcal | | | Tuky | 0,0 g | | | -
| Viacfarebným cukrovým zdobením môžete zdobiť a dekorovať donuts, cake pops alebo zmrzlinové poháre a ďalšie dezerty s halloweenskou tématikou. | Zloženie | cukor, škrob (pšeničný, kukuričný), glukózový sirup, farbivo: E120, E132, E153, stužený rastlinný tuk
S vianočným cukrovým zdobením v tvare Santa Clausa efektne dotvoríte vianočné pečivo a torty. Cukrové zdobenie je možné pripevniť pomocou jedlého lepidla alebo kráľovskej glazúry. Produkt neobsahuje lepok. | Obsah: 12 ks | Zloženie | cukor (96%), prášok z vaječných bielkov,
Hotové marcipánové červené ruže vám uľahčia dekorovanie finálneho dezertu. Pre zvýraznenie efektu ich môžete poprášiť trblietavými prachovými farbami, ktorými docielite luxusný vzhľad dezertu alebo torty. Ružičkami môžete zdobiť predovšetkým svadobné torty a dezerty,
Stabilizátor šľahačky je sladený jemný biely prášok, ktorý udržuje šľahačku, krém alebo plnku pevnú a stabilnú. Je sladený, nie je nutné pridávať ďalší cukor. | Zloženie | cukor, glukózový sirup (sušený), modifikovaný škrob, želatinačné činidlo: E339, E450, E516, E401,
Ananásová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Cupcakes alebo muffins vložte do úhľadnej bielej krabičky a obdarujte hostí na párty alebo svadbe. Krabička je uspôsobená na 2 ks muffins alebo 2 ks cupcakes. | | obsah: 1 ks | rozmer: 20 x 10 x 10 cm |
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Tyrkysová jedlá farba sa výborne hodí na torty s chlapčenskou tematikou ale využijete ju aj pri
Repkový olej vynikajúci pre rýchle a ľahké nanášanie rovnomernej vrstvy oleja do foriem alebo pekáčov. Rastlinný olej v spreji je vysoko efektívny a je vhodný do všetkých druhov foriem, plechov, pekáčov aj sklenených nádob pred prípravou studených aj teplých
Populárne americké cookies sa hodia ku káve, čaju, na bežný deň aj oslavu. Za pomoci predpripraveného cesta si upečiete pravé cookies do pár minút. Ozdobiť ich môžete polevami alebo jedlými posypmi. | Postup | Do 500 g zmesi pridajte 150 g masla, 1 vajce a vymieste na tuhé cesto
100 % čisté kakaové maslo je vhodné pri výrobe a temperovaní čokolády a čokoládovej polevy. Používa sa na riedenie, pridanie chuti a hladkosti do čokolády a rôznych krémov. Je odolné voči vysokým teplotám preto je vhodnejšie ako klasický tuk či maslo, je vhodné na
Ružový marcipán je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z marcipánu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. Marcipán Baby Pink sa
Ľahko rozpustná poleva v zrniečkach v praktickom 250 g balení. Farebná tuková poleva v pecičkách FunCakes Deco Melts vám ponúka mnoho možností ako dekorovať vaše sladké dezerty, torty, kolčky, donuty, muffiny a cupcakes. | Roztavte a nalejte Deco Melts do ľubovoľného požadovaného
Ružové lesklé diamanty zo želatíny na zdobenie tort. Veľmi účinná jedlá dekorácia na zdobenie tort a dezertov. Praktické balenie s dávkovačom udrží želé na mieste, takže sa nelepí a jeho aplikácia je čo najjednoduchšia. Priehľadné diamanty účinne zdobia potiahnuté
| Podložka je vyrobená z kartónu s elegantne vyzerajúcim strieborným povrchom. Tortová podložka dodá tortám luxusnejší vzhľad a vynikne hlavne pri slávnostných a svadobných tortách. | Rozmer: priemer 27,5 cm hrúbka 12 mm
Čerešňová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Zmes na výrobu muffins, po upečení výborne chutia, môžu sa plniť aj dekorovať ovocím, posypmi, jedlými dekoráciami alebo čokoládovými hoblinkami. Pred samotným upečením je možnosť pridať do cesta nasekanú bielu, mliečnu alebo tmavú čokoládu, oriešky, ovocie alebo
Magic Roll Out Powder je jemný zemiakový škrob, využijete ho predovšetkým na jednoduchšie rozvaľkanie fondánu, marcipánu alebo cesta, poprášením pracovnej dosky. Škrob zabráni prilepeniu fondánu alebo marcipánu. Je možné ním vysypať silikónové formy a tým zabezpečiť
Cukrová dekorácie na torty, muffinky a ďalšie dezerty sa zamilovanú tematikou. | Láska je vo vzduchu s týmito cukrovými dekoráciami od FunCakes predstavujúce zamilované vtáčiky. Tieto dekorácie sú skvelé pre nenápadné šírenie lásky vašimi domácimi koláčiky, torty a
Cukrové zdobenie mini ružičky je tradičné zdobenie svadobných, valentínskych a jemných dievčenských či dámskych tort. Jednoducho ním ozdobíte aj mini dezerty, muffins a cupcakes. Set obsahuje 16 ks malých ružičiek vo farbách bielej, ružovej a fialovej. Produkt neobsahuje
Vytvorte originálne čipkové zdobenie pomocou tejto zmesi. Biela zmes má chuť karamelu a je ideálna na dotvorenie napr. svadobných tort, cupcakes a ďalších dezertov. Tento produkt neobsahuje lepok, laktózu a je vhodný pre vegánov a vegetariánov. | Postup | Zmiešajte 50 ml vody s 50 g
Jedlé čierne perličky využiteje pri dekorovaní slávnostných, elegantných alebo halloweenskych tort. Je možné nimi dekorovať napr. obvod torty, vytvoriť cukrovú reťaz a pod. | Zloženie | cukor, škrob (pšenica, kukurica), glukózový sirup, farba: E153, zasklenie: E903, E904
Hotová zrkadlová poleva s príchuťou čokolády určená na domáce použitie ihneď pripravená k použitiu. Vytvorí krásny lesklý povrch torty alebo dezertu, torty s mirror polevou sú originálnym a chutným dezertom na narodeninové oslavy, svadby a ďalšie spoločenské
Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú
Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú
Cukrové zdobenie - kvietky Kália v bielom prevedení sú tradičným zdobením dámskych, dievčenských jemných a elegantných tort alebo zákuskov. Vyniknú a ozvláštnia cupcakes, muffins, cookies alebo krémové koláčiky. | Obsah: 24 ks | Zloženie | cukor (66%), cukrový sirup,
Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú
Forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú
| Podložka je vyrobená z kartónu s elegantne vyzerajúcim ružovozlatým povrchom. Podložka je z pevnejšieho materiálu čo zabezpečí, že udrží aj ťažšie torty. Ružovozlatá štvorcová podložka dodá tortám luxusnejší vzhľad a vynikne hlavne pri slávnostných a
Podložka je vyrobená z kartónu s elegantne vyzerajúcim čiernym povrchom. Čierna podložka dodá tortám luxusnejší vzhľad a vynikne hlavne pri slávnostných a svadobných tortách. | Rozmer: priemer 25,4 cm, hrúbka 12 mm
Podložka je vyrobená z kartónu s elegantne vyzerajúcim striebornýmpovrchom. Podložka je z pevnejšieho materiálu čo zabezpečí, že udrží aj ťažšie torty. Strieborná okrúhla podložka dodá tortám luxusnejší vzhľad a vynikne hlavne pri slávnostných a svadobných
| Pomocou fixky v odtieni Black môžete písať priamo na fondant, marcipán alebo polevu či iný jedlý pevný povrch. Fixka obsahuje jedlý atrament, ktorým dosiahnete rovné linky a detailnú prácu. Po ukončení práce s fixkou nasadte uzáver aby ste zabránili
Enchanted Krém je praktická zmes na výrobu ľahkého čokoládového krému. S krémom môžete zdobiť dezerty a torty ale predovšetkým cupcakes a brownies. Krém je nenáročný na prípravu, je ľahší ako maslový krém a je možné doňho pridávať esencie a arómy. | Postup | Zmiešajte
Lahodný maslový krém vhodný na ozdobovanie košíčkov, cupcakes alebo ako náplň do tort. Je ideálny na nepoťahované torty. Na originálne zdobenie krémom môžete použiť cukrársku špičku a vrecúško. | Postup | Pred použitím musia mať suroviny izbovú teplotu. Pri vysokých
Kartónová podložka so zlatou a striebornou fóliou na povrchu - obojstranná. Na zlaté alebo strieborné obojstranné podložke pod tortu môžete torty priamo zostavovať a zdobiť. Tvrdý papier pomôže podporiť stabilitu torte umiestneného v krabici mieriace k oslávencovi. | Pre dotvorenie
Hotová stekajúca poleva je obľúbeným dekorom na torty, cupcakes, zákusky a donuts. Vytvorí moderný efekt stekajúcich okrajov. Je môžné ju prefarbovať potravinárskymi farbivami podľa preferencie. Biela stekajúca poleva sa výborne hodí na svadobné mini dezerty. | Postup | Zahrejte
Jemne pikantné korenie Cookie Spice, ktoré dodá príjemnú chuť všetkým druhom sušienok. Môže sa použiť do ciest, muffins, hrozienkového chleba, vianočky a ďalších prevažne suchých pečív a dezertov. | Obsah: 40 g | Zloženie | korenie (škorica, klinček, zázvor, muškátový
Ovocná ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť lesným alebo
Vysoko koncentrovaný potravinársky gél na farbenie fondánu, krémov, čokolády a pod. Na vytvorenie dokonalej farby postačí iba malé množstvo potravinového gélu. Jedlá farba Mint sa výborne hodí na torty s chlapčenskou tematikou ale využijete ju aj pri modelovaní