FOX Cyklistický dres s krátkym rukávom - RANGER TRU DRI LADY - modrá

FOX Cyklistický dres s krátkym rukávom - RANGER TRU DRI LADY - modrá

FOX Cyklistický dres s krátkym rukávom - RANGER TRU DRI LADY - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FOX Cyklistický dres s krátkym rukávom - RANGER TRU DRI LADY - modrá - popis produktu

Kombináciou pohodlia vášho obľúbeného trička s funkčnými vlastnosťami tejto technickej tkaniny vás dres Ranger TruDri® udrží v pohode na cestách. Tento špičkový dres vyrobený z bezšvovej tkaniny TruDri™, ktorá počas jazdy odvetráva a odvádza pot, má tiež žakárový vzor pre extra priedušnosť a vyzerá skvele na bicykli a pri iných voľnočasových aktivitách. Strih je určený pre horskú cyklistiku, s dlhším zadným dielom pre väčšiu ochranu na bicykli. STRIH: zúžený, BENEFIT: vyrobené z recyklovanej priadze, odvádza pot, VLASTNOSTI: vyrobené z recyklovaného materiálu, priedušné, rýchloschnúce, komfortné, VYUŽITIE: MTB, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, PREVEDENIE: s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: TruDri®, Polyester, POHLAVIE: dámske

Produkt FOX Cyklistický dres s krátkym rukávom - RANGER TRU DRI LADY - modrá patrí do skupiny produktov Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka FOX, veľkosť odpovedá označeniu XS, vo farbe modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické dresy, vyrába ho značka FOX, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je modrá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

FOX Cyklistický dres s krátkym rukávom - RANGER TRU DRI LADY - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniefemale
KategóriaTričká s krátkym rukávom, Dresy, Cyklistické dresy
ZnačkaFOX
VeľkosťXS
Farbamodrá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

FOX Cyklistický dres s krátkym rukávom - RANGER TRU DRI LADY - modrá - história ceny a dostupnosti

FOX Cyklistický dres s krátkym rukávom - RANGER TRU DRI LADY - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

FOX Cyklistický dres s krátkym rukávom - RANGER TRU DRI LADY - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?