SCOTT Cyklistický dres s krátkym rukávom - ENDURANCE 30 SS LADY - zelená

SCOTT Cyklistický dres s krátkym rukávom - ENDURANCE 30 SS LADY - zelená

SCOTT Cyklistický dres s krátkym rukávom - ENDURANCE 30 SS LADY - zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SCOTT Cyklistický dres s krátkym rukávom - ENDURANCE 30 SS LADY - zelená - popis produktu

Dámske tričko SCOTT Endurance 30 s krátkym rukávom sa nevzdáva žiadnych funkcií. Krátky, semi-autolock, predný zips vám dáva slobodu ľahko regulovať telesnú teplotu a udrží vás v pohodlí bez ohľadu na okolnosti, zatiaľ čo 2 zadné vrecká ponúkajú úložný priestor, ktorý potrebujete na svoje veci. STRIH: zúžený, BENEFIT: elastická manžeta, VLASTNOSTI: priedušné, rýchloschnúce, elastické, ZAPÍNANIE: semi-autolock, krátky zips, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: 2 zadné vrecká, zúžený strih, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: DRYOxcell, DUROxpand, Polyester, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tričká, je v ponuke značky Scott, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt SCOTT Cyklistický dres s krátkym rukávom - ENDURANCE 30 SS LADY - zelená patrí do skupiny produktov Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka Scott, veľkosť odpovedá označeniu XS, vo farbe zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické dresy, vyrába ho značka Scott, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je zelená, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

SCOTT Cyklistický dres s krátkym rukávom - ENDURANCE 30 SS LADY - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniefemale
KategóriaZelenina, Dámske tričká, Tričká s krátkym rukávom, Dresy, Cyklistické dresy
ZnačkaScott
VeľkosťXS
Farbazelená
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SCOTT Cyklistický dres s krátkym rukávom - ENDURANCE 30 SS LADY - zelená - história ceny a dostupnosti

SCOTT Cyklistický dres s krátkym rukávom - ENDURANCE 30 SS LADY - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

SCOTT Cyklistický dres s krátkym rukávom - ENDURANCE 30 SS LADY - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?