Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá #4651785

Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá #4651785

Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá #4651785

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá - popis produktu

Veľká stolová lampa Birdie Easy Grande Stolová lampa Birdie Easy Grande je novou verziou série Birdie, ktorú vytvorili dizajnéri Ludovica a Roberto Palombovci. Tento koncept sa vyznačuje neprerušovanou rovnou tyčou. Okrem toho má táto veľká stolová lampa priesvitné, mierne von vyčnievajúce tienidlo zo špicatého liateho polykarbonátu a okrúhlu základňu z tlakovo liatej zinkovej zliatiny. Na kábli sa nachádza prepínač na pohodlné zapínanie a vypínanie lampy. Dizajn je určený najmä pre hotelierstvo, pretože je veľmi nadčasový a elegantný a má tú správnu farbu pre každý koncept miestnosti. Kompozície dizajnérskej dvojice Ludovica a Roberto Palomba sa na prvý pohľad zdajú byť celkom jednoduché, ale sú premyslené a žiaria prepracovanými materiálmi a nadčasovou eleganciou.

Produkt Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá #4651785 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové lampy, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá - parametre produktu

Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá - história ceny a dostupnosti

Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Birdie Easy Grande stolová lampa žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?