Footjoy Golf Dress Bright Coral XS

Footjoy Golf Dress Bright Coral XS

Footjoy Golf Dress Bright Coral XS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Footjoy Golf Dress Bright Coral XS - popis produktu

Dámske golfové šaty ponúkajú moderný štýl s ľahkou údržbou a technológiou odvodu vlhkosti. JEDNODUCHÁ ÚDRŽBA Látka sa ľahko udržuje a možno ju prať v práčke s minimálnym pokrčením alebo zrazením. BOČNÉ VRECKÁ Bočné vrecká poskytujú pohodlie a teplo pre ruky. KONŠTRUKCIA Predĺžená konštrukcia s polovičným zipsom umožňuje ľahké obliekanie / vyzliekanie počas meniacich sa poveternostných podmienok. Materiál: Nylon;Elastické vlákno Spandex Farba podľa výrobcu: Bright Coral Špecifikácia materiálu: Nylon;Elastické vlákno Spandex Krajina pôvodu: Čína Pohlavie: Ženy Veková skupina: Dospelý Sezóna: Leto Farba: Ružová Veľkosť: XS

Produkt Footjoy Golf Dress Bright Coral XS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske šaty, vyrába ho značka Footjoy, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je Pink, materiálové prevedenie je Nylon, Nylon Spandex elastic fiber, Spandex elastic fiber, Spandex elastic fiber Nylon, v ponuke predajcu Muziker.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske sukne, vyrába ho značka Footjoy, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je Pink, materiálové prevedenie je Nylon, Nylon Spandex elastic fiber, Spandex elastic fiber, Spandex elastic fiber Nylon, v ponuke predajcu Muziker.sk a je určený female.

Footjoy Golf Dress Bright Coral XS - parametre produktu

FarbaPink
VeľkosťPink
Určeniefemale
MateriálNylon Spandex elastic fiber
KategóriaDámske šaty, Sukne, Dámske sukne
ZnačkaFootjoy
VeľkosťXS
FarbaPink
MateriálNylon, Nylon Spandex elastic fiber, Spandex elastic fiber, Spandex elastic fiber Nylon
Určeniefemale
E-shopMuziker.sk

Footjoy Golf Dress Bright Coral XS - história ceny a dostupnosti

Footjoy Golf Dress Bright Coral XS - ďalšie zaujímavé produkty

Footjoy Golf Dress Bright Coral XS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?