Folio Carry case 15.6'' DCC-FOLIO

Folio Carry case 15.6'' DCC-FOLIO

Folio Carry case 15.6'' DCC-FOLIO

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Folio Carry case 15.6'' DCC-FOLIO - popis produktu

Moderná taška na notebook FOLIO Carry Case 15,6' vás očarí svojím elegantným prevedením a premysleným dizajnom, ktorý zaručí ľahkú manipulovateľnosť s vaším notebookom, tabletom, mobilným telefónom a ďalšími zariadeniami. Nastaviteľný ramenný popruh a odolná rukoväť zase zabezpečí pohodlné nosenie tašky aj s ťažším notebookom vo vnútri. O svoj laptop už nemusíte mať strach, pretože taška je vybavená hlavným vreckom, ktoré dobre ochráni pred poškodením.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Produkt Folio Carry case 15.6'' DCC-FOLIO je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebooky, patrí značke nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Folio Carry case 15.6'' DCC-FOLIO - parametre produktu

Folio Carry case 15.6'' DCC-FOLIO - história ceny a dostupnosti

Folio Carry case 15.6'' DCC-FOLIO - ďalšie zaujímavé produkty

Folio Carry case 15.6'' DCC-FOLIO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?