FLR Cyklistické tretry - F55KN MTB - modrá

FLR Cyklistické tretry - F55KN MTB - modrá

FLR Cyklistické tretry - F55KN MTB - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FLR Cyklistické tretry - F55KN MTB - modrá - popis produktu

MTB tretry F55KN sa od pôvodnej verzie F55 líšia väčšou priedušnosťou a výrobca tentoraz kladie obrovský dôraz na upevnenie topánky na nohu. Tretry sú vyrobené z trojitej vrstvy extra silnej nylonovej priadze XD-Knit, ktorá zaisťuje bezpečie, zároveň sa chodidlá príliš neprehrejú. Novinkou je bezšvový zvršok konštruovaný s ochranou TPU a zosilnená opora špičky. Tiež sieťovanú podšívku päty nahradila koža, čo sa však neodrazilo na výslednej hmotnosti. Tretry F55KN sú rovnako ľahké ako model F55.MTB podrážka M250 zaisťuje vynikajúci prenos energie a jej výstupky s dvojitou hustotou zvyšujú priľnavosť k terénu. Podpora klenby po celej dĺžke zaručí, že sa vám podrážka časom nezbalí a vymeniteľné hroty na špičke podporia lepší záber v horšom teréne. Topánka je vybavená tromi pásikmi na suchý zips na presné a bezpečné uchytenie.Hmotnosť 323 g POHLAVIE: unisex

Produkt FLR Cyklistické tretry - F55KN MTB - modrá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické tretry, patrí značke Flr, je vyrobený vo veľkosti 39, 49, vo farbe modrá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

FLR Cyklistické tretry - F55KN MTB - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určenieunisex
KategóriaCyklistické tretry
ZnačkaFlr
Veľkosť39, 49
Farbamodrá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

FLR Cyklistické tretry - F55KN MTB - modrá - história ceny a dostupnosti

FLR Cyklistické tretry - F55KN MTB - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

FLR Cyklistické tretry - F55KN MTB - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?