FLR Cyklistické tretry - AFX PRO - čierna

FLR Cyklistické tretry - AFX PRO - čierna

FLR Cyklistické tretry - AFX PRO - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FLR Cyklistické tretry - AFX PRO - čierna - popis produktu

MTB tretry AFX majú podrážky AFS Outsole, ktoré zaisťujú kontrolu nad jazdou a dokonalú priľnavosť topánky s plochým pedálom. Lepivý gumový povrch, vďaka gumovej zmesi STKgrip™, maximalizuje kontakt s platformovými pedálmi a tým aj prenos sily. Navyše pohlcuje vibrácie trailu a uspeje aj v náročnejších terénoch.Oproti radu AFX sa model AFXPRO líši dizajnom. Ku klasickej verzii plochej topánky bola pridaná vrstva ochrany na špičku, pätu a vonkajšiu časť topánky pre maximálnu odolnosť pri nárazoch. U toho však výrobcovia nezostali. Zvýšili manžetu vnútorného členka, aby ochránila nohu pred nárazmi pedálom, kľukami alebo prevodníkom.Hmotnosť: 345 g POHLAVIE: unisex

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické tretry, patrí značke Flr, je vyrobený vo veľkosti 41, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

FLR Cyklistické tretry - AFX PRO - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaCyklistické tretry
ZnačkaFlr
Veľkosť41
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

FLR Cyklistické tretry - AFX PRO - čierna - história ceny a dostupnosti

FLR Cyklistické tretry - AFX PRO - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

FLR Cyklistické tretry - AFX PRO - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?