Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna

Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna

Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna - popis produktu

Podložka pod myš Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna:Kancelárska a ergonomická podložka pod myš FELLOWES dovoľuje plynulejšie a jemnejšie ovládanie. V tomto prípade ide navyše o podložku, ktorá vám umožní si oprieť zápästie o vankúšik. To znamená väčšie pohodlie a znížené riziko zápalu karpálnych tunelov. Silnou stránkou podložky pod myš Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna je povrch, ktorý nenasiakne potom a ľahko sa čistí a má dobré vlastnosti pre optický snímač na myši. Na výrobu poslúžil materiál, ktorým je plast. Aby ste si mohli byť istí, že sa vám podložka vlezie na stôl, potrebujete poznať jej rozmery. Jej miery teda sú 20,5 × 25 cm pri hmotnosti 0,32 kg. Dizajn dominuje čierna farba. Významné prednosti podložky pod myš Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna Kancelárska a ergonomická podložka pod myš vám prácu urobí zdravšiu Vankúšik umožňujúci opretie zápästia Na výrobu sa využil materiál, ktorým je plast Rozmery podložky pod myš FELLOWES sú 20,5 × 25 cm Skvele zvolená čierna farba

Produkt Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna patrí do skupiny produktov Podložky pod myš, vyrába ho značka FELLOWES, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna - parametre produktu

Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna - história ceny a dostupnosti

Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Fellowes Health-V CRYSTAL gélová Microban, s podporou zápästia, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?